Monday, June 21, 2010

Lelaki Perasan Hensem.

I kan hensem, kan? (Ayat nak kena penerajang dengan aku)
Kenapa orang lelaki yang hensem suka sangat perasan yang diorang tu hensem? Korang boleh tolong jelaskan kat aku tak? Kenapa ade je lelaki aku jumpa, mesti nak mengaku diri diorang hensem and ulang banyak kali "I kan hensem..." 

Siyes weh, siyes. Ko memang hensem giler, tapi once aku dengar ko cakap benda centu...aku terus chop yang ko ni memang mamat poyo yang perasan hensem ! Kalau ko nak puji diri sendiri , pergilah cakap kat cermin tu...tak payah lah nak cakap depan aku banyak kali...naik meluat aku.

Ade jenis lelaki yang hensem, tapi humble giler. Aku pernah jumpa weh...memang tabik spring laa...Tapi ade jugak jenis lelaki yang hensem, tapi perasan je lebih. Lelaki macam ni memang nak kena humban dalam tong sampah je la.

Same gak la kalau pempuan yang cun, yang kerap cakap " I kan lawa... ". Memang muka tu nak kena penerajang je ngan aku. Wuuh, meluat tau! Cuba lah bersyukur dengan nikmat yang diberi, jangan la riak, takbur!Ok chow!

P/s: Credit pada cik tuan punye pix. aku kutip je nih.


 

Designed by Alieff Artwork