Tuesday, February 22, 2011

Awek Boria Merah !

Salam.

Korang suka tengok boria tak? Kali ni aku nak perkenalkan awek-awek yang cun melecun yang menjadi bualan hangat zaman sekarang ni. Awek boria merah ! Tapi gaya dah macam nak bernasyid pulak awek-awek ni kan.  Haha...ni kalau buat album boria ni mesti terhangat di pasaran punye la...gambar dah boleh buat cover album XD

Gadis - gadis berbaju merah nak nyanyi boria ?
Awek - awek ni ade bakat ke nak buat album boria ? Nak tengok lagi gambar kumpulan boria merah ? Scroll = )


Feeling Lucky?




Kumpulan Awek Boria...

Okay, get ready kami nak start nyanyi nih...


Jom beli album boria kami !

P/s : Aku cuma nak cakap yang aku sayang korang. I have my wonderful time with you guys, please lah jangan kahwin lagi...nanti tak dapat nak seronok jerit jerit dalam bilik karok lagi ?


 

Designed by Alieff Artwork