Saturday, May 22, 2010

Google : Permainan PacMan Dalam Google Memekakkan Telinga.


Kepada encik google, malam ni saya berasa tidak senang hati bila ada bunyi game Pacman dalam site Google. Saya dah la tak suke main game ni sebab game ni boleh buat saya heart attack sebab banyak hantu memburu saya. 

Aku tekan insert coin je, titibe bunyi game ni memekik-memekik plak! 

Oh, korang nak main ke? Kalau nak sangat main, korang cuma perlu tekan button insert coin tu je. Nanti bunyi PacMan tu keluar dah korang main la. Kalau nak main berdua, tekan button insert coin dua kali untuk tambah player lain.


Photobucket
 

Designed by Alieff Artwork