Thursday, May 20, 2010

Cikgu-Cikgu Yang Mantap, Cun & Fabulous !

Seram weh, kalau boleh aku taknak lagi dah tempuhi zaman praktikal sebagai seorang guru pelatih ni. Gua penat bai...penat dengan macam-macam kerenah. Kalau aku ni cikgu betul yang original, takde hal lah...tak kena sound, tak kena buli, haha...dugaan, dugaan.

Wooo...Weee...Eh, Aiman kate aku nampak gemuk dalam pic ni...Mungkin kot, hahaha..eh mungkin sebab aku tak make up nampak gemuk kot...kalau aku make up nampak kurus. So kena make up selalu lah centu ? Haha...

Bersama Kak Lala...Nama dia Lala sebab ada budak panggil dia centu...
Kitorang pun panggil dia Lala je...Tak patut betul.


Anak Makcik Kantin, Syamin yang suka lepak dengan aku,
Dia ni selalu kata aku ni cool...


 Ratu K-Pop sekolah, mana-mana mesti nak buat breakdance depan aku...
Minah ni cakap aku ni jenis kolot gila sebab tak tahu B-Boys tu hape...Haha.


3 manusia yang paling baik sahsiahnya dekat sekolah...Muka alim je semua...
Tak pernah cari pasal dekat sekolah, murid-murid semua sayang kat 3 orang cikgu ni...


Kak Sohana (orang KL masih single lagi) dengan Kak Zaiton (orang Sabah dah ada 2 orang anak)
Dua-dua pun nampak mantap lagi...mungkin sebab makan Jamu Mak Dara...

Argh...itu semua kenangan! Ecewah aku ni...emo plak. Haha...
Chow!

Photobucket
 

Designed by Alieff Artwork