Tuesday, April 27, 2010

Cikgu Boyot & Bunting Dan Muridnya.

Perbualan antara cikgu boyot yang mengandung 8 bulan setengah dengan seorang murid form 2 pendidikan khas.

Cikgu bunting : Amin, awak rasa cikgu dah kahwin ke belum?
Amin : Belum.
Cikgu bunting : Hah? Awak pasti ke cikgu belum kahwin lagi Amin? *sambil memegang perut bunting kononnya bagi klu dekat budak tu*
Amin : Yela, sebab cikgu muda lagi. Baru 25 tahun.
Cikgu bunting : Amin nampak tak ape-ape perubahan kat badan cikgu? *sambil menayang perut bunting yang boyot*
Amin : Takde ape-ape pun cikgu. Tak nampak pun.
Cikgu bunting : Awak tak nampak ke saya mengandung ni!Saya dah nak beranak dah ni tau.  *tepuk tepuk dahi, geleng kepala*
Amin : Oh yeke cikgu. Saya tak perasan lah.
Cikgu bunting : Amin, kalau seseorang tu mengandung...maknanya dia dah berkahwin. Faham?
Amin : Baik cikgu. *senyum entah faham ke entah tidak*

Aku dengar perbualan ni sambil tergelak-gelak bawah meja guru. Hape da...perut cikgu boyot tu pun dia tak boleh beza dah kahwin ke belum. Mungkin dia tak faham maksud kahwin dan buat anak kot? Erks.

Anyway, ada satu gambar lucah yang pelik tentang pregnant di sini.

 

Designed by Alieff Artwork