Thursday, April 01, 2010

Apa Kau Tak Reti Nak Bersyukur Ke? Meh Haku Ajar...

So what.

Jam den sekarang ni menunjukkan 1.40 pagi. Hati aku tak getar sedikit pun dengan kabaran pensyarah akan datang observe mengajar esok. Pedulik hapa aku. Last aku dengar dia cakap, dia kata aku mengajar teruk. Oh yeah, mungkin aku perlu sedar bidang perguruan ni tak layak untuk aku. Pedulik hapa aku. Bukan aku yang terhegeh-hegeh register minta perguruan ni. 

Ish, neo...bersyukur la dengan apa yang ko ada.

Beb, kalau ko jadi lecturer...supposely ko support aku untuk wujud rasa nak jadi lebih maju. Bukannye bagi ayat sinis pedas ko , buat aku luntur semangat aku nak mengajar lah weh. Aku rasa nak tukar opsyen laa...aku suka budak-budak kecik. Apa kata aku convert jadi cikgu Pra-Sekolah pendidikan khas? Boleh la plak...! 

Ish, neo...bersyukur la dengan apa yang ko ada.
 

Designed by Alieff Artwork