Wednesday, March 24, 2010

Gempar!! Seorang Pensyarah Hampir Pengsan Bila Dengar Nyanyian Lagu My Baby Bumble Bee!

Esok aku akan nyanyikan lagu cute ini depan pensyarah aku. Harap ko bangga , wahai pensyarah.


Eleh, aku tau...korang sure akan cakap, omg!!! Comel gila video ni! Rasa sayang sangat nak tinggalkan blog aku ni tanpa play dulu video comel ni kan?

Esok aku bakal kena observe dengan pensyarah yang sangat cerewet okay.  Korang rasa dia teruja tak tengok aku ajar budak-budak nyanyi lagu kat atas ni esok? Saat korang baca entri ni, aku tengah praktis menyanyi tau... Apa lagi? Jom la nyanyi sama-sama ... Sila buat suara paling cute, dan muka mesti macam Lisa Surihani...;) Chow!
 

Designed by Alieff Artwork