Wednesday, February 10, 2010

Bloggers Meetup | Me & Remy aka. BudakHutan |


Sumpah! Aku kering idea nak tulis apa lagi kat blog ni. Life sekarang busy dengan sekolah dan murid-murid jer. Dah kering dah pelawat keluar masuk blog hampeh ni. Haha..

Tapi tujuan utama sekarang ni aku nak cerita pasal aku jumpa rakan blogger kita iaitu Encik Remy aka. BudakHutan. Sempat gak aku jumpa dengan pakwe Sabahan ni. Bukan senang nak jumpa blogger sabahan kan?

Sebenarnya, aku suka gak tengok-tengok korang gather sana sini. Tapi bagi aku, aku tak dapat rasa best bila blogger jumpa ramai-ramai. Its best kalau jumpa dua tiga orang, lepak and borak. Thats more fun dari jumpa ramai-ramai dan lagi menyedihkan bila ada blogger yang disisihkan. Kan, bosan tu?

Planning nak jumpa si Remy ni masa dapat tau dia nak turun berkursus kat Melaka. Tak sangka dapat juga jumpa dengan dia, sebab kalau nak diikutkan jadual aku hari ni memanglah sangat-sangat meletihkan. Mana taknya, kat sekolah sekarang sebuk ajar budak-budak berkawad untuk kejohanan olahraga tahunan.

Macamana pun, kitorang tak sempat nak borak lama-lama sangat. Dah janji nak belanja dia makan McD. So, borak-borak time makan, then hantar dia sampai pintu kapal terbang lepas tu baru aku balik. Ok aku tipu je part tu.  

Overall aku selesa dengan Remy. Seorang yang berjiwa lepak , easy dan fun. Jom ramai-ramai tunaikan impian Remy nih yang nak sangat pergi jumpa awek jepun. Korang votelah dia dekat Flymas Mobi tu. Dan jangan lupa tengok Remy mandi dalam toilet di blog dia. Ok? Chow...

Eh, Remy ko luper nak bagi aku ikan masin yang aku pesan dari sabah tu woiiii :)
 

Designed by Alieff Artwork