Sunday, February 28, 2010

Latihan Hari Sukan Sekolah.

Biasalah, balik cuti sekolah je semua benda aku lupa. Pagi tadi ada rehearsal sukan di padang. Cikgu-cikgi dan budak-budak ramai yang mamai tak bawa baju sukan.

Entah kenapa, aku bukan sepatutnya bertugas di padang pun sebab tugas aku penyelia markah terkumpul je. Lepas tengok muka GB mengganas cari cikgu yang tak turun padang, aku pun terus capai timer yang bunyi tit tit tit tu dan berseronok...hahaha...Nasib baik cahaya matahari pagi beri vitamin E kat muka aku yang cerah ni. Alhamdulillah...


Enjoy ;)
Hoi!
Aku akan cuba yang terbaik...


Demi korang anak-anak bangsa...


Aku peluk korang, korang tak peluk aku pon?Sengal la...


Kenapa semua lelaki? Mestilah, sebab nama pun Sekolah Lelaki Jalan Batu. Korang semua macam cool habis je kan?


Kegelapan masa depan kami sebagai tiga insan guru praktikal...


Im the princess among the prince charmings...adoi...

Aku rasa aku cam alien je time tu...

Jejaka hangat hangat tahi ayam...bau ketiak semua hangit semacam...


Nak apa lagi? Dah habis dah ni...Mood aku hilang nak update.Aku mintak maaf, aku tak reply mesej korang, aku tak reply sms korang, aku tak reply buzz korang. Memang aku stress, takde mood. Nak benci aku? Silakan...Bye.dana, Humor, Kejohanan Olahraga Tahunan, KOT, Lumba-lari, Murid Normal, Pendidikan Khas, Sekolah, Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Jalan Batu, Sports, Sukan
 

Designed by Alieff Artwork