Saturday, January 16, 2010

Pengguna VCD dan DVD Cetak Rompak Dalam Dilema


Aku peminat setia VCD dan DVD cetak rompak. Sumpah, aku tak tipu. Bak kata P. Ramlee, "jarang-jarang" jer aku beli yang original. Kalau korang nak cop aku jahat ke ape, suka hati korang la. Aku pengguna bijak, aku berhak nak dapat barang yang lebih murah. Tapi kalau dah macam ni punya sistem, pengguna sendiri akan didakwa jika memiliki VCD dan DVD cetak rompak, mati kering lah aku wey.

Tapi takpe, nasib baik pakcik utorrent ada.  Nasib baik ramai lanun yang bermurah hati bagi movie free yang boleh di-download dengan pantas di laman cyber. Aku takkan mati kering lagi tanpa VCD dan DVD haram jadah tu. Sekian.
 

Designed by Alieff Artwork