Saturday, May 16, 2009

Happy Gurujees, neo


*teringat dulu kene cobit dgn cikgu kimia sampai perut jadi kaler biru - aku dah ampunkan cikgu tu*

"Selamat Hari Guru" ucapan khas untuk diri sendiri dan semua guru di seluruh negara.Majulah Guru Demi Anak Bangsa!!*big applause,thank you*. Big appreciation for my lecturer, Cik Meskinah Hj Taib coz she had treated us the Nasi Kerabu with budu, and a nice chocolaty cake. *cheers*. I solute u cik mes, selalu belanja kami, semoga u dimurahkan rezeki oleh Allah s.w.t. Since i got no money to treat u back, i only can say thank you very much la ~. Anyway, cikmes selalu belanja kami sebab nak pancing kami datang class hari sabtu kan? Ala..ngaku je la =) *shut up neo!*



Hm, pagi - pagi lagi dah dapat text dari mashi, wishing me Happy Gurujee Day. Thanx a lot. Tak sangka selain mulut v, ade jugak orang lain yang nak wish aku *terharu dengan mulut v dan mashi*. And for the first time in my life, i baru dapat rase itu "budu". Yeah, tercapai hasrat yang ku pendamkan - nak rasa budu. Yeah, pretty much like cencalok *my favorite pembuka selera*, but i can tell that budu is much more salty. Aww. Makan nasi kerabu? Memang aku tak reti la bernasik kerabu ni. Pelik kot. *neo, ur the only one cakap bende tu pelik,org lain kata sedap oke?*Or, mungkin aku tak makan makanan penuh junks kot?You know, the kelapa parut, mangga parut, halia parut, campur ulam-ulam. I prefer to have nasi kerabu without the parut-parut stuff. *simbah nasi with the budu* Dan rase nasik kerabu tu sgt masin ditambah pula ada telur masin? Aww. Alhamdulillah. Kenyang juga.



Bila dah makan dan rasa agak pelik, aku text si ubey :
Me : First time aku makan budu,masin siot.
Ubey : Ko gune straw mcm minum coke ke? Org letak lada,limau nipis,Ph2 amik ulam,cicah. Makan ngn nasi.
*pakar pemakanan kot?*

Ok, oklah. Enough with stories. Sekarang ni, cuma nak habiskan exam cepat - cepat*bz study the DEXTER movie*. After that samela macam Tixx, aku ade program pergi MSN ( Majlis Sukan Negara ) pada 27 Mei. Bila aku nak pergi rumah wazi ni? Dah janji dan bersumpah akan dtg 27 Mei! *takmau pergi MSN la mcm ni*

BAD memory : Dan, oh. Harini. The worst thing ever. Gaduh dgn emak. Aww. Rosak mood.

 

Designed by Alieff Artwork