Tuesday, December 09, 2008

(X-X)

AMARAN YANG TERAMAT KERAS : Ini bukan post,jadi tidak perlu baca!!!!
Yeah. Dapat gak post sebijik.
Just some little things that buat aku cam tak leh blah.

1st, aku nak benti keje la wey! Tunggu la 15hb ni. Aku quit.:n3sl0_41:

2nd, wey bengang siott,handphone, simcard aku , my little brother bawak pegi Beijing!:n3sl0_46:Huaahh nasib baik sampai Rabu ni jer.
3rd, aku bengang dengan customer yang kurang hajar!!!aku rase nak mencarut!:n3sl0_27:
4th, tanx yang menggila pada mak aku coz sambut gak buffday aku dgn "cake sebijik".:plis:Buffday aku on 29November, tapi dapat potong kek on 7December.Huah

5th, kisah centa ku macam berak. :n3sl0_100: Kejap putus dan sambung balik.Huah.Penat.Dah 2 tahun wey, sape nak putus???Mau kawen la.Tapi duit je tak cukup.

6th, Hari Raya Aidil Adha ku sambut dgn tidak meriah. Aku kene keje teruk - teruk dekat pasaraya BINTANG.Rase macam hell.:#6:

7th, Minta Ampun kat :n3sl0_71: ratu, mashi, vio , zara sebab lame dah tak pergi meronggeng tempat korang sambil tinggalkan kesan taik idong.


 

Designed by Alieff Artwork