Saturday, November 29, 2008

Neo get busted!



Happy birthday untuk diri sendiri .
Wah sekarang baru confirm bagitau semua orang yang aku dah mencecah umur twenty-one. Jadi tak ragu - ragu lagi biler orang tanye " Adik umur berapa? Sekolah lagi ke??Tingkatan berapa?? " ... " Err..tak taulah umur berapa kak..20 kot? 20 nak masuk 21 kot? ". Sekarang dengan bangganya aku cakap aku dah TWENTY ONE wey. Dalam otak asyik fikir, umur 21 dah boleh kawen. Hahaha. Anyway best ke lahir 29 November ni? Bagi aku tiap - tiap tahun buffday aku, memang tak feel macam buffday. Thats why i call it busted day. Huh. Bukan ape, sampai je tarikh ni, mesti dah cuti sekolah. Kawan - kawan bizi balik kampung la, buat hal masing - masing la. Sape la sgt nak ingat buffday aku ni? Huah. Yang jadik penyejuk hati pon family aku, sms dari teman - teman , and present dari si dia. Huah. Tapi this year different, si dia tak ingat kot buffday aku. Takde pon ura - ura wish. Aku pon senyap - senyap je. Sebab ade perkara berlaku haritu yang menyebabkan aku mintak break. And as a result, sesuatu berlaku antara kami yang aku tak dapat explen. Huah. Oh ya, setakat saat ni belum ade cake yang sampai untuk aku potong. So ada sapa - sapa tak yang nak treat aku on my busted day ni? Huah. Aku penat la. Lepas ni kene pegi keje pulak. Busted day betul. Nyampah tengok muka customer yang cam tut. Anyway, mak , abah and mijat bakal terbang ke BEIJING. Abah dah plan nak treat mijat as he got his 5As in UPSR aritu. Aku langsung tak jeles.Kakak aku beriya - riya jeles sakan. Pelik aku. So aku plan nak buat wild party semasa ketiadaan mereka. Sapa - sapa nak join boleh inform kat aku cepat2. Penyudah kata bagi entry hari ini ialah :

"Heppy burfday Nurul Aina Zakaria, Semoga makin tua makin mendekatkan diri ke jalan Allah. Tak kisah la dah tua pun, tapi maintain berjiwa muda. "

Not to forget, thanks yang menggila to all the bloggers yang wish aku. Ta - Ta




 

Designed by Alieff Artwork