Sunday, November 09, 2008

Blog Review : Vaiobiru !

Korang kenal tak sape Biola ??
Aku bajet die blogger baru ..ups silap, blogger melayu baru..Ayat tu dah diperbetulkan oleh cik biol biola sendiri. sebenarnye beliau dah ade blog lain, tapi she makes her comeback with a new blog contains Malay entry..Bahasa melayu dia? aku takleh lawan..aku pon hancus gak..kekeke..Nak kate aku kenal beliau,..erm daku memang takde kaitan dgn beliau..tapi,yang aku tau, beliau ni sorang gurl yang ironik habes.Name blog beliau vaiobiru. kalau nak lawan beliau, daku takleh la..daku pakai ACER je. hampes yampes je..Kalau korang nak tau, aku menggelarkan beliau biola je.tak reti nak menyebut si vaiobiru.terbelit lidah aku. hahaha.Neway, boleh tahan gak blog die..sebab best, simple, relax dan tak semak @ kotor ( mcm blog aku ni, dah macam tempat pembuangan sampah dah wey.. * segan den * )...orangnye pon cun..tak caye??korang click sini tengok. Oh, ade lagi satu. Maybe korang2 sedikit terkejot. si biola akan menyambut hari lahirnye pade 28/11/2008..dan aku plak akan menyambut hari lahirku pade 29/11/2008..Kadang - kadang aku pk..eh aku mude ke die tua??Perasan plak aku..
:pis:Balik ke tujuan asal : aku sebenarnye dikehendaki jawab tag. Tapi aku dah promote biola banyak2 plak. Biola, ko kene belanje aku tau.

Ni la tag nye...
Hehhehee..:mum:



Take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW.
DONT change your cloth. DONT fix your hair, just take a picture.
Post that picture with NO editing. ( aku edit je. ade masalah ke? )
Post this instruction with your picture. ( dah letak, puas hati? )
Tag 10 people to do this. ( sukahati aku la nak tag bape orang )
* tag .. tag .. kita lihat sapa yang kena? saya mau tag orang orang bosnia kat bawah ini..hehehe...sila buat tag anda yer.. *

8 comments :

  1. hehehe...

    ku pon tagged kau benda nih gak...d

    ReplyDelete
  2. weh! budak baik.. rajin betul la tukar template.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ngaaaaaaaa!
    dak baik ke?? =p

    ReplyDelete
  4. selamat aku tak kena..

    hoyeah...

    (padahal dah kena tag pun dgn orang lain..haha)

    ReplyDelete
  5. pesal ko pass kt ak ???
    eee ...
    ak x der pic sbb ak antoo ...
    klu nk tangkap gambo ,
    ak sgt lh allergic dgn flash camera ...
    waahahhahah

    ReplyDelete
  6. ( mcm blog aku ni, dah macam tempat pembuangan sampah dah wey.. * segan den * )... <---wondering?? haha

    ReplyDelete
  7. giler arr...best gile tag nih..jap g aku nak snap pic aku yg paling PANAS..mulih kerr?

    ReplyDelete
  8. Ku miss my vaiobiru also laaah..ironiknye x berthn lma..tuan empunye x pnh nk set otak dia..asal bosan..delete blog...perghhh da 2 thn lbih baii

    ReplyDelete

 

Designed by Alieff Artwork