Sunday, September 28, 2008

JALAN TAR macam tin sardin

Hasil dari pengembaraan aku ngan crew2 aku, Grin heh~ akhirnye inilah gambonye.
Angel Crew2 aku ni memang best la..Heart siap buat 2 trip pegi jalan tar.
1st trip aku g ngan my mom and bro along.
2nd trip aku g ngan my sis and my lil bro.
My dad?Hampes..VeryAngry Tido kat umah je dia tau..ekeke..Blush
:bofu_16:

KissNi adalah pada hari Sabtu 20 / 9 / 08 , merangkap pengembaraan pertama.
:bofu_47:

KissNi adalah pada hari Sabtu 27 / 9 / 08 , merangkap pengembaraan kedua.
:bofu_20:

OOOh..Inilah hasilnya ~ aku dapat 2 pasang baju raye * dan satu lagi pemberian mak aku.Angel

Baju kaler merah - RM90 Hot
Baju kaler hijau - RM70 Hot
Baju kaler hitam - RM 160 Hot

:bofu_04:

* Aku sure kalau korang pegi JALAN TAR, harge dah jatuh sekarang ni wey ~~ pegi beli la cepat!!ThumbsUp
:bofu_12:

Di ''kesempitan'' ini, saya Nurul Aina Bte Zakaria ingin menyusun 20 jari jemari tangan dan kaki untuk memohon ampun , ampun dan ampun kepada semua para peminat peminat blog saye yang *tah hape - hape* ni. Dalam beberapa bulan berblogging, saya sedar blog ni banyak pro and cons nyer. Boleh jadi heppy ( lepas gian ) and boleh jadi lalai jugak. So berpada - pada lah berblogging. Sempena Raya Eidul Fitri ni, saya rase amat hambar ~ tapi tak bermakna saya tak suka beraya.Huu..Di harap bile balik kampong nanti mood raye makin berkobar2. Salam kemaafan dari saye, NEO. Pemilik bebas blog ini. Ni je FreeGift yang saye sempat curik untuk kengkawang blog saye.Hehe, jangan malu2 nak amik.


Photobucket

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN.


 

Designed by Alieff Artwork