Sunday, August 17, 2008

Barbeque On Sunday Morning



>> Its SUNDAY MORNING! I LOVE SUNDAY!!

:puteh_12:

Starring - Si Tukang Masak Professional - My Babah sangat rajin pade hari ini.Tankiu babah ku yang macho dan smart sentiase. * babah bau macam hangit2 sikit..heheh~


@ My lovely dad, Zakaria aka. Encik Zack ~ selaku Chef Pro, Pengerusi BBQ pada hari ini @


@ Antara alatan & bahan yang digunakan - penyepit tuh * semangkuk minyak * daun serai * @


@ Main menu for today : -

1 - Ayam panggang * with brown sauce
2- Kambing panggang * with brown sauce
3 - Baked potato
4 - Mihun goreng * macam tak sesuai je ni
5 - Kuih - Muih
6 - Air Ice Cream Soda with ice!

* semuanye sangat delicious seperti makan kat DELICIOUS,Bangsar Village tau!hehe *

:puteh_26:

@ BBQ - Kali ini sangat sedap kerane aku dapat join! Sebab sebelum ni aku asyik miss jer * sebab aku salu tdo time babah buat BBQ, babah ku rajennnn..heheh ~ @



@ OOOOooohh..lihatlah asap ituh ~ berlaku kebakaran dimane daging yang sedap sedang dalam proses kesedapan , kerangupan dan kesediaan untuk diratah ~ OOhhh.. @


-- end of my post , neo sedang membuncit--

:puteh_19:





 

Designed by Alieff Artwork