Friday, August 29, 2008

Muke Buruk Neo Si Penat


Mintak ampun semua rakan bloggers ku sayang..

Aku kepenatan..

Aku tak larat la..21

Aku ade banyak gambo nak upload nih..

Tapi kakak aku plak curik kabel phone aku..

Aku agak sedey gak la..

Time aku kat kem, bro aku dah kene balik oversea balik..

Tak dapat aku nak tgk dier blah..

Ohya , lagi sedey mase kat kem tu aku asyik kene buli jer..

Adeh..

Menci tul..

Papehal pun aku nak rest dulu..

Pade Ratu , Mashi, Ubey, Zoey, dan pade lain2 name yang aku nak sebut tapi tak larat..harap maafkan daku yang kepenatan ini yer..


Ni muke aku biler aku dah penat tahap tapir beranak seploh.



NEO MUKE PENAT,Tapi masih lagi cun.

Maafkan aku..

Aku sudah tak larat..18

Aku nak chow...17

 

Designed by Alieff Artwork