Tuesday, August 12, 2008

In Class

Hye salam,:puteh_27:
Actually harini aku dah tetapkan ape task yang perlu aku buat kat sekolah..
Huu, ingat nak amik gambo pameran - pamran hasil kerja murid - murid kat bilik seni..
Tengah dok curik tulang kat bilik seni tadi, titibe aku dapat surat cinta..
Ayark..surat cinta lagi??Heh..surat cinta tu * surat relief class laa..
Ape yang buat aku gabra masuk kelas selalunyer sebab aku ni kekurengan idea nak kelentong budak2..
Maklumlah, budak2 zaman sekarang ni dah advance tau..cikgu plak salu kene jadi mangse buli!
Hehe..Dengan harapan yang tulus murni,akupun bergerak ke kelas 5 BAKTI..

YEsss! They ol tengah e-xam laa..

* aku tolong dorang jawab sikit2..hehe..:puteh_1:

* tensen gak bile tengok budak meniru..erm tapi dulu pon aku meniru gak!Hehe..:puteh_1:

**********************************************************************

Lepas waktu break, aku pon dikehendaki masuk balik ke kelas 5 BAKTI ni untuk jage dorg semasa ketiadaan Cikgu Shahyu..
Aku pon blur nak suruh dorg buat ape, jadi aku suruh dorang melukis..Hehe,macam takde idea lain ek?
Takpela, korang tengok je la ape yang dah dihasilkan oleh bebudak ni tadi..Seronok judak tengok dorg melukis, atleast dapat senyapkan mulut becok dorg tuh..hoho


* Antara hasil kerja yang terpilih
1. Jet ?


2. Robot?

3. Neo?


5. Bottle ?

6. Spring ?


*lantakla asalkan korang tak bising,janji dapat dengar kelas korang aman pon dah cukup..*

>>kesimpulannya, mission aku nak bagi korang senyap, BERJAYE!<< :puteh_12:
 

Designed by Alieff Artwork