Friday, August 01, 2008

Micheal Scofield aka. Wentworth Miller

24
>>Entry kali ni sebenarnye aku nak introduce korang kat future husband aku..<<

*ni pun baru lepas jumpe die, bincang sal tarikh kawen kitorang bulan depan*

23Hehe, name die Wentworth Miller..tapi dier bahase kan diri dier nagn aku Abang Mill jer,

34
Oh ya, perkenalkan, pakwe baru aku..ehem..jangan tenung lame - lame k!

27
Erm..Hensem tak? Eceh3x..memang la ensem kan?Sebab tu la aku terrpikat..lalalaa~

33
Oh ya ~ nantikan kad kawen dari kami ye..
Aku akan edarkan as soon as possible tau!hahaha!
28 * bukan nak berlagak lah kan..ehehe..jgn jeles tau!28
 

Designed by Alieff Artwork