Monday, July 07, 2008

Aku makan chicken chop


Hye there..huhu aku kat KFC Maluri time ni..

Maklumlah bleh WIFI kat sini.. bgus ah beb...

Huuu..aku tengok kawan aku *bon* belasah chicken chop kat KFC ni..

Pergghhh...tempting giler tengok dier makan dowh...

Disebabkan *bon* la aku terpakse fork out 11.58 sen untuk sepinggan chicken chop...

Worth buy anyway sebab aku makan sampai lichin itu pinggan!!!

Skang ni dowg tengah BZ shopping, and aku tengah BZ berWIFI...*macamla kat umah takde tenet?*




*aku tau pic ni takde kaitan dengan post ni..tapi aku rase nak balik je skang sebab aku windu giler kat katil aku!!whahahah lawa n best tak bilik aku???*


 

Designed by Alieff Artwork