Monday, June 16, 2008

My first day in new sem!

What happened in class today?
My classmates are really "halloo ballo"

Kat bawAh ni EX monitor kat kelas aku..harini kitorang buat election..hahah



* Julal bin Tapa yang macam siottt*

Hari ni dorang buat perlantikan AJK baru..
Ofcoz la aku tak tersenarai kan
Sebab aku ni pemalas orangnyer..
harap maklum yer sumer..
Sila lantik orang yang berkaliber sahaja..
hahahaha
By the way, aku benci gak rini sebab kene boom nagn parent pagi tadi before gerak..
sioot..baru nak bersemangat aku dah down balik!
Bosan giler aku..first dah aku takder mood,tapi Bab bergambar ader plak mood aku..cam sioott...
Ni aku ngan dayah..Aku nak balik naIk bus, So aku kuar kan duit singgit..
Dayah plak bantaI main PSP lam kelas..huhu

Hurm..aku rase cam takder mood nak g campus esok..
So..i want to make an announcement la..
Esok aku CUTI balik yer...
hahahahah
Sesuke hati mak bapak aku jerk..

*see more on my class election at my you tube favorite, just click on this link! http://www.youtube.com/watch?v=L6JF6-IUc54 *
 

Designed by Alieff Artwork