Monday, September 24, 2012

Takde Couple Pun Susah Ke !

Cis. Hahahaah. Ni nak cerita lawak ke geram ke hape tah ni.
 (baca dengan muke garang mcm badak)



Alkisahnya i dapat jemputan ke sebuah majlis ni...untuk ke majlis ni boleh pergi seorang or boleh bawak partner for free. So i decided nak pergi bawak partner, which i ingat nak bawak my sister or my mom...at first....

Then orang ni cakap kat I...

Erm, U kena datang dengan Spouse je..hubby,tunang, or couple ? Kalau tak U boleh datang sorang je ok ?

I WAS LIKE WATTATIGER. ? hubby ofcos laa takde kerana i masih suci gitu, tunang ? tah bile masa aku ade tunang ni . couple pon takde tunang keadahnye? couple ???? aku takde main kapel-kapel ni !!!

Hidung kembang kempis je bila orang tu cakap cenggitu kan. Sabar !

OK THEN, IM NOT GOING TO THAT Ceremony. IM DONE HERE> Hahaha. 

Maka kawan-kawan pun memujuk-mujuk diriku supaya hadir ke majlis tu..and I WAS THINKING...why not i sit here and wait for the fairygodmother to save me, turn me into beautiful girl, with pair of glass shoes, and pumpkin car ofcos. Sat gi aku jadi CINDERELLA kang baru korang tau ! takmau g ! aku merajuk ni !


 

Designed by Alieff Artwork