Pages

Saturday, December 03, 2011

Kelucahan di Facebook ?

Perhatian semuaaa ! Jangaan like atau komen pada gambar lucah. Sekiranya anda like atau komen pda gambar lucah tersebut, gambar itu akan ada di news fed rakan-rakan facebook anda !!!

Saya pun dah terkena ni...komen joking jer...lepas tu semua nampak di news feed...buat malu tu satu hal..satu hal lagi gambar tu akan terus menerus di like dan di share oleh manusia manusia lain...tak berfaedah langsung..serta menjatuhkan akhlak pengguna pengguna faebook !




so berhati hati yoo !

Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork