Saturday, June 04, 2011

Kasut Tinggi Gila.

Ada peminat kasut tinggi tak kat sini ? 

Gambar yang saya kongsi harini semuanya stock kasut tinggi kakak saya..dia ni gila kasut tinggi @ high heels ! Saya ? Huhu...saya minat jugak sebenarnya tapi saya tak pandai nak pakai kasut tinggi ni...kalau saya pakai jer mesti terpeleot, silap silap boleh tergolek dok nanti. Huhu...

Korang suka pakai kasut tinggi tak ? Huhu...berapa inci setakat ni yang boleh korang pakai ? Saya ni jenis pakai kasut flat jer...Apa kelebihan pakai kasut flat , dan apa pula kelebihan pakai kasut tinggi nih ? Dua dua ada kelebihan yang tersendiri ; )

Kelebihan Pakai Kasut Flat. 
  • Jalan pun senang
  • Kaki pun tak melecet
  • Boleh berlari lari lagi...
Kelebihan Pakai Kasut Tinggi.
  • Nampak bergaya
  • Nampak cantik...
  • Gaya jalan yang lebih baik


 

Designed by Alieff Artwork