Tuesday, December 28, 2010

Video Orang Selamat Dari Mati.

Salam !


Korang pernah cheat death tak ? (actually memang takde istilah ni pun, terpengaruh dengan Final Destination). Maksud aku, korang pernah tak hampir nak mati tapi selamat ? Mesti pernah kan ?

Cuba korang tengok video "The Luckiest People On Earth" ni. Kebanyakkan clip video tu memang menampakkan yang Ajal Maut tu ditangan tuhan. Video kat bawah ni memaparkan banyak orang terselamat dari kematian dengan keadaan yang tak disangka sangka.


Bersyukurlah kita masih hidup. Jadi renung renungkan dan selamat beramal !

(sambil nyanyi lagu I Think I die Another Day, by Madonna)


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork