Tuesday, September 14, 2010

Great Offer ! Tawaran Hebat : (Aku Dah Beli Korang Bila Lagi) Ice Skating Cuma RM 6 Per Head Di Sunway Piramid Offer Sehingga 15 Oktober, Valid Sehingga 31 Oktober !

Hah, aku dah beli dah tiket ice skate untuk main harini ! Hehe...korang bila lagi nak beli ni? (thanks to kakak aku yang sudi belanja kami) Kalau tak haramjadah aku nak merasa main skating ni...bukan minat sangat pun, tapi disebabkan harga tengah murah ni aku pon belasah je la...lagipun aku memang sayang youthsays (yucks, bodek nampak) haha..

Anyway ini bukan nak cerita pasal bodek ok. Ini cerita pasal kempen terbaru Youthsays yang betul-betul menarik perhatian aku...hehe..so arini kami akan pergi berempat untuk main skating...kawan aku pulak maybe akan datang berlima...
Nak beli tiket Ice Skating Rm6 ? : Kilk sini Ice Sakting RM 6 Sunway Piramid
Tawaran hebat ni boleh didapatkan sebelum : 15 Oktober 2010
Tawaran hebat ni valid dan boleh diguna hingga : 31 Oktober 2010
Tawaran hebat ni tak valid pada : Weekends and public holidays. Harap Maklum.
Jom main ice skate di Sunway Piramid ! Harga Tengah Murah !

Ehem ehem voucher sudah ada ! Apa lagi jommmmm ! Babai, selamat bermain luncur aiss !



 

Designed by Alieff Artwork