Sunday, May 30, 2010

Bowling Wangsa Walk !

For your information, this was my first time ever that I really play bowling. Before this, I rather just stare people play, and I will sit at the corner judging people. Haha..but this time, my friends have brought me into this game which once I thought I really hate, but now I start to love it!! 


Some of my memories with my howt girlfriends...;p




 Amy, ko bawak kete tu laju sehh...aku penat kejar ko tau tak...kopek je la pelekat "P" tu...hahaha.




 Hahaha, baru sekarang aku tahu drive sendiri gi wangsa maju...cayalah kepada diri sendiri...keh keh...Ade sesiapa nak pegi Wangsa Walk? Meh aku drive kan... ;)



 Sape punye kaki ni weh? Lu pikir sendri aahhh...wa punya laaa!




 Neo dengan amy saling bertukar aura...



 Enjoy most of the time...



Gabra eh, Neo nak main bowling. Fyi, this is her first time. omg!



 Amy yang terror buat spare! Woahh!

 

 Neo teruja main bowling...newbies gila lah katakan...korang rasa aku boleh main ke ?



You guys, thanks for bringin me here laaaa!




 Awek-awek hot untuk hari ini...hihihi...




Naik lenguh tangan akuu  ni...hahaha...tumbuh muscles lepas ni tau!









 Yus, jangan mengomel lagi, cepat buat balingan bola tiga lobang!!




 

Minah ni suka amik bola tiga lubang paling berat...sebab minah ni kuat woooahhh..minah gym la katakan...



 Yus yang menang dalam bab merungut dan mengomel...hehehe..ade ke dia suruh orang ganti turn dia..?



Hahaha, Neo sengal giler...dah la tak reti main, mulut je bising !



 OOpss, tengok markah Neo wehhh!

 

Hohoiii...ade orang tu kan...dia tergolok dalam longkang bowling! Kaki terpeleeot dalam longkang, wat malu je!



Aku rase Happy shake!!! Hahaha...

Chows !


Photobucket
 

Designed by Alieff Artwork