Pages

Sunday, November 06, 2016

Review Produk Nutox : Tak Berkesan Untuk Muka Saya :(

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful

Assalamualaikum semua :) rindu saya tak ! mesti tak kan ? Heehehe..Okey harini mcm ada masa sikit so .. (actually banyak kerja tak siap..tapi masih melepak sakan)...so saya amik masa sikit nak membebel pasal skin care saya :) Sebab cari cari kat blog tak ramai nak tulis review pasal product Nutox :)

What ? Nutox ! Ok, sebenarnye muka sebelum pakai Nutox memang dah ok sangat..sebab tengah stick to this malay product, korang tak pernah dengar produk ni maybe, Dollanis. So, time muka tengah bahagia...saya pon gedik nak try Nutox..

My review..is kinda bad :( It is sooo bad on me, on my face. Seminggu pakai Nutox (muka jadi moist)..Dua minggu Nutox (jerawat naik)...3 Minggu Nutox (peperangan jerawat kecil dan jerawat besar bermula, dan muka berparut-parut)..GULP..(sekarang dah stop Nutox hampir beberapa mingu, dan jerawat dah mula susut, Alhamdulillah) 

Sorry, i bukan nak letak blame on Nutox product, it might good for you guys, but not me. Memang kuciwa...Lepas 3 minggu pakai baru tersedar nak stop Nutox. STOP 😢 (kutip semua product Nutox, simpan dalam almari)

Testimoni pakai produk Nutox & Dollanis : 

Sebelum Nutox, pakai Dollanis ja...muka tak payah mekap langsung..

Masa pakai Nutox, muka teruk sampai terpaksa pakai mekap, dan tepek concealer kat bahagian jerawat, but still nampak oi..kalau kau zoom, memang dasyat..boleh pengsan korang



Kenapa at first nak pakai Nutox ? Saya suka ingredient dia..takde paraben, bahan-bahan pon bagus and diperbuat dari sarang burung, another thing is its a lot more cheap than my prior product, Dollanis....tapi sayangnye its not working on my face :(  Goodbye Nutox 😓, we are not meant to be together :(

So, should i go back to Dollanis ? Dollanis tu ok..cuma mahal sikit...bekas krim dia semua kecik-kecik ja..sekejap dah habis..toner dia 10 ml je wei...aku pakai sikit da habis :(  Pastu aku suke semua barang Dollanis except dia punya foundation buat muka aku berminyak...So, aku tengah kompius skang hahaha...

Ok sebelum aku blah...kang korang tanya plak product Nutox mana satu...and produk Dollanis mana satu...hah ni gambornye :) 



Nutox murah, Dollanis mahal. Aku nak menangis la ni kena pakai Dollanis balik...dia punya kuantiti tu buat aku menangis...sekejap je da habis :( Takpelaa..sanggop lagi beli Dollanis dari beli Nutox...Huaaaa

Eh, k bye ! 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته May the Peace, Mercy, and Blessings of Allah be Upon You في أمان الله May Allah Protect You
 

Designed by Alieff Artwork