Pages

Saturday, February 27, 2016

Silampuneon is Back !

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful

Hi !Sedar tak blog ni last update bile ? Bulan July taun lepas...hihi...Now dah masuk February 2016 dah ! Hehe...lamanya saya menyepi ! Alhamdulillah, tuan badan masih lagi in one piece. Sihat walafiat dengan nyawa nikmat pinjaman Allah yang sementara :)

Sebelum pape..saya nak mintak maaf from face to toes...saya mintak ampun kalau ade salah silap saya kat mana mana manusia di muka bumi ni..kalau ada hutang, silalah tuntut...kalau bleh halalkan laaa...maafkanlah...siapa kita masa dulu tak menentukan kita sekarang ye tak...huhu buang yang keruh ambil yang jernih gitu..k semua? 

Ehh..entah apa cerita la kawan-kawan blogger sekarang kan..ke dah ikut jejak langkah silampuneon, off terus setahun lepas tu main cak cak kat blog ni :p Yela, semua orang ade komitmen masing-masing kan ? Ada yang dah berkeluarga, beranak pinak, ade yang dah pangkat atuk nenek, takkan la nak menghadap skrin dan keyboard lagi kan ? 

Ok la, sebagai mukadimahnye, kita berhenti di sini dahulu...saja bagi senaman jari sat..testing writing kat sini..saya harap pembaca blog ni semua sihat walafiat, gembira, senang dan lapang dada, disamping insan tercinta :)

Eh...sebelum saya chow..saya tinggalkan gambar sekeping dua buat tatapan loyal readers :) I love 2016 !!! Ishhh..tak tau pasal ape 2016 ni macam ade aura lain dari yang lain sikit :)


Babai ! 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته May the Peace, Mercy, and Blessings of Allah be Upon You في أمان الله May Allah Protect You
 

Designed by Alieff Artwork