Sunday, July 31, 2016

Sambutan Ramadhan & Hari Raya PPKI SKAC 2016

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful

Alhamdulillah, bertemu lagi kita kat sini ye ? Alhamdulillah syukur..masih dipinjamkan nikmat hidup..nyawa dari Allah swt. Syukur kan ? Syukur kan ada mak ayah..family kawan kawan semua disamping kita ? Alhamdulillah...hargai lah semua yang disamping kita sebab itu semua pinjaman Allah, dunia semata...

Dah nak masuk bulan Ogos dah ni kan, cepat betul masa berlalu...berlalu tinggalkan kita...yang kita ni makin tua makin ingat tuhan ke makin tua makin galak nak berhuha ye ? Tepuk dada tanya diri sendiri la ye...uhu...

Ohye, update tentang diri sendiri, saya takde facebook dah ok? Jangan cari saya kat facebook lagi. hahaha..tak suka orang stalk. Nak stalk saya, boleh stalk kat sini or instagram :P

Just sharing with you guys, PPKI SKAC aktiviti bulan ramadhan dan aktviti Jamuan Hari Raya 2016 :) 

Aktiviti kami ketika bulan ramadhan haritu :)
 Cupcake decorates. 

Jamuan Hari Raya PPKI SKAC 2016 :)

Inilah gambar my circle of colleagues sekarang...huhu..
Kira kawan kawan baru lah semenjak dah pindah tempat kerja ni..
Cikgu2 baru...tapi tak rasa beza sangat sebab kitorang lebih kurang sebaya and tak jauh beza umur :)
Anyway nice to know you guys, moga moga cerah masa depan aku kat sekolah ni...hehehe..
Yang lawaknya, kembali jumpa junior junior masa kat maktab...sama sekolah pulak kita..












السلام عليكم ورحمة الله وبركاته May the Peace, Mercy, and Blessings of Allah be Upon You في أمان الله May Allah Protect You
 

Designed by Alieff Artwork