Pages

Thursday, July 16, 2015

Majlis Perasmian Bangunan Baru PPKI The Community Chest : Pengalaman Jadi Pengacara Majlis...

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful

Hoorey !

Cuti Raya datang lagi ! Ya Allah tak sangka lama betul saya tinggalkan blog ni dengan debu debu...kesian ! Saya masih lagi seorang blogger ke ? Valid ke ni ? :) Sorry kalau i let down anyone of you yang dulu rajin baca baca blog ni. Sorry ! 

Ok cerita harini saya nak kongsi pengalaman saya menjadi Juru Acara Majlis masa Perasmian Bangunan Baru PPKI The Community Chest bulan lepas...kenapa rasa nak cerita benda ni ? Sebab first time saya mengacara majlis tetamunya Menteri Pengangkutan Malaysia..perasaan ? I feel so pressure ! Sebab everything must be perfect..kalau ikutkan saya, semua benda saya nak simple je...tapi kali ni different..terima kasih atas peluang yang diberi, saya timba pengalaman dari sini..

Alhamdulillah majlis berakhir dengan jayanya, everything was settled. Bukan apa, saya ni penakut sebenarnya, tugas jadi Juruacara is really not my filed. Even nak buat presentation kat kelas pun saya masih menggigil gigil..inikan pulak nak bercakap dengan orang ramai..apa yang saya tahu, saya dah buat sehabis baik..sape sape yang dengar saya tersasul ke ape ke, tolak tepi jelah ! Tau tak betapa saya ni banyak kali practice untuk sebut nama nama orang cina ? Terbelit lidah tau dak.....Hahaha :p Balik dari majlis, semua berita kat TV siar pasal sekolah aku...

Ok layan gambar sebagai rindu rinduan. 





Masa perasmian haritu, jumpa GB lama mesti tanya aku soalan cepuk lemas...

Hah nurul !!!
Yeee Pn Yap  :)
Haaaa u dah kahwin ke belum ??
Haaaa ! Ini la soalan yang saya nanti nanti kan, saya memang dah sediakan jawapan untuk u !!!
Haaahh..woo ?? Dah kahwin ke belum ???
Mestilah belum !!!! Hahahaha !
U kahwin jangan lupa jemput i okay...i mesti datang !
Hooo mestiiii i jemput uuu !! 

Masalahnya dia akan tanya soalan ni setiap kali jumpa aku...kat meeting meeting luar la...susah ni lain kali jangan bagi aku terserempak dengan dia...heheheh but i love her so much !! Teringat la kenangan kenangan dulu dengan dia...awww she is so sweet, Pn Yap Bee Lai !

ni gambar kitorang masa tahun 2011 !


dengan teachers and  ex teachers sjk c sam yoke...hehehe...

meriahnya dengan belon !

 selama ni aku takut gila dengan warna kuning...kenapa ek aku pakai kuning hari ni ? 

rela ni popular betul laaa

Itu dia....Menteri Pengangkutan Malaysia, Dato Sri Liow Tiong Lai

Itu GB saya, Cik Tan Sow Yong


Oh yang ni gambar anak murid saya, Liew E Jack Aaron ...dia dapat Malaysia Book Of Record..sebab dia selalu menang pertandingan wushu peringkat antrarabangsa..bangga woi ! Gaya apalah cikgu nurul buat tu...


ok tata !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته May the Peace, Mercy, and Blessings of Allah be Upon You في أمان الله May Allah Protect You
 

Designed by Alieff Artwork