Tuesday, May 13, 2014

Jonker Walk, Melaka.

Assalamualaikum...

Hampir berkurun simpan gambar gambar jalan kat Jonker Walk ni. My comments ? Best gila weh ! Best laa bagi sesiapa yang minat pemandangan malam...dan pemandangan bangunan melaka yang bersejarah tu :-) So kalau jalan kat Melaka tu, pergi lah singgah Jonker Walk ya. Kena pegi waktu malam baru best.. :)

Apa yang best nya bila berjalan waktu malam ni...meriah sikit. Memang ramai orang...fun ! Ada bazaar di jonker street ni. macam macam ada jual. Huhu..tapi mostly yang menjual nya chinese...jadi susah nak cari makanan melayu lah pulak. Banyak barangan kraf di jual disini :)

oklah layan gambar je lah k.

saya nak pergi jalan tar sekejap, haih sengsorang pulak tu. oklah babai.


gambar jonker walk, melaka













































dah jalan jalan mestilah membeli kan !
Actually mencari beg yang ada tulisan Jonker walk..tapi tak jumpe..last last beli magnet fridge yang shomel somel ni....:) love itttttttttttttt


Indah sungguh panaroma melaka...saya nak duduk melaka boleh ??? Huhuhu...

 Assalamualaikum, dan sayang semua !






 

Designed by Alieff Artwork