Pages

Friday, February 28, 2014

Sugar Glider Homebreed For Sale!! (CHERAS....URGENT!!)

PRICE : 

Homebreed sugar gliders, each RM230
Pair RM440.00
Sugar Glider Whiteface RM1,500. 

Free stuff : 2 unit 1.5 feet cage, bonding pouch, travel cage or carrier dll. (yang ni saya ada banyak so siapa cepat dia dapat)

  1. shemie (jantan) 
  2. ninja (betina) 
  3. boboi (jantan) (whiteface)
  4. mumu (betina) (with babies in the pouch)
  5. sari (betina)
  6. sutra (jantan)
  7. pesona (jantan)
  8. magic (betina)
  9. simba (betina)

Please sms or whatsapp. 
Strictly no calls 0192962614 (nurul) sebab tak larat nak jawab call dari unknown callers.
Location : No. 1 Jalan CU3 Taman Cheras Utama, 56000, Kuala Lumpur.
Cash on delivery. Boleh hantar sekitar KL sahaja mana mana yang terdekat saya boleh hantar. Lain lain kawasan kena bg extra sikit untuk kos penghantaran. 

 for more pictures please click here

Ini gambar gambar diorang...
hello makan nangka tak ajak ye ! orang pose laaa

cak cak kejora dan arjuna :) eh macam nama anak rita rudaini pulak haha

hye magic...my kesayangan !! :)

shemie yang cool dan steady cam biasa...menjaga kawasan..dia lah RAJA !!

hello mumu with pouch yang kembong...ada dua ekor anak yang belu keluarkan diri untuk melihat dunia ~ i love you mumu !! mumu lah sugar glider saya yang paling produktif dalam bab beranak pinak ni...so saya takkan jual mumu :)

ahaa ! siapakah ini ? ini ninja laahh dengan si boboi..ni pasangan couple yang baru couple seminggu..erkss...taklahh dah bertahun tahun couple dah !!

macam biasalah ninja suka buat muka comel kan

ohya..saya cam agak kecewa gak laa sebab anak ninja dengan boboi tak ikut macam bapak diaa...anak ninja ni colour grey jer...hiihi mungkin gen bapak tak kuat kot..tapi takpe laa still sayang diorang =)

buah lai, nangka, limau., mata kucing, carrot...huhi..so far sugar glider saya tak pernah mati sebab sakit..alhamdulillah..cara saya bagi makan just buah..sayur..telur..sometimes ulat or cengkerik..dah memadai..


 kejora ke arjuna ni taktau mana satu :P

my kejora dan arjuna :) weeehuuu dah besar kan ??? :P

waktu makan !! weehuu party !!

ninja dan boboi di sangkar sebelah...hehehe..

 kene pisahkan dengan shemie dan family semua sebab diorang nak mood honeymoon..




 

Designed by Alieff Artwork