Pages

Monday, October 21, 2013

Buddy Club Challenges : Friendly Match Bola Sepak.

Ok assalamualaikum semua :)

 Senyum sikit walaupun hari seakan mendung saja kan !

Huh...(hela nafas nulu) fiew....alhamdulillah hari sabtu lepas saya bawa budak budak pergi main bola sepak kat Sek Jalan Batu. Secara tak berapa terancang sangat laaa sebab tak dapat inform yang berapa jelas dari pihak Buddy Club pasal friendly match ni...jadi tetiba je hari sabtu tu bagaikan kesotongan...(tak tahu nak gambarkan camne hahahaha..sotong je idea nya ~)


Sebelum hari kejadian memang dah semangat dah nak pergi Buddy Club ni sebab memang on sabtu takde perkara yang menghalang untuk bawa budak budak ni main bola sepak...cuma pada hari sabtu tu...badan pulak jatuh sakit (mungkin akibat dari makan makanan yang dimasak sendiri oleh nurul aina, kuew tiow goreng jadi mcm zzzxxxxdyfsadfsafjaseof....so...bila makan je badan terus jadi sakit)

Jadi. Memang sah lah saya pergi dalam keadaan menyotong je pagi pagi tu. Dengan perut memulas, badan dan muka berpeluh peluh, kepala berat..start juga enjin untuk pergi tgk budak budak main bola sepak...insyaAllah perkara yang baik Allah tetap akan permudahkan..:)

So....pada hari terbabit..dengan kegemilangan dan kemasyuran SJK c Sam Yoke ni, budak budak sekolah saya telah main bersungguh sungguh (tanpa skill yang hebat, main talaaaa je semua) jadi dapatlah 5 - 0...(yang telur tu la sekolah kami).

Cikgu neo : (sambil duduk bersimpuh silang kaki) haaaa....camne ni budak budak saya tak pandai main, saya tak pandai ajar main boa sepak, woaaaaa

Cikgu sekolah lain : Takpe yang penting kita enjoy !!!! (padahal budak budak sekolah dia main bagus ok!! hahaha) 


Haaaihhh (mengeluh lagi) haip !!! tak sukanya mengeluh ! Jangan mengeluh laa cikgu neo oit...tak baik tau mengeluh !

So...coming soon is the TOURNAMENT>>>>>>tang tang tang terenggggg !!!!! 9 November 2013 adalah tarikh yang dinanti nantikan. Jadi....kita tunggu dan lihat jer laa camne budak budak kita main...kalau tak i akan siap sedia balut muka dengan plastic... huaaaa...(takde semangat kesukanan langsung aku ni) sabar sabar ! kita boleh lakukannya ! (zzzz)

ok lah some of the picures lah :) babai assalamualaikum :)


Alhamdulillah, berkat semangat yang ditunjukkan oleh anak anak murid...saya yang tak semangat pun jadi semangat tau !! Thanx anak  anak murid yang sentiasa bagi harapan dan semangat bagi cikgu ni...hehehe..tengok, sebab korang cikgu happy tauuu...:) Hehehe syabas semua sebab main bersungguh sungguh walaupun belum cukup skill kan, cikgu tau kamu semua dah buat yang terbaik kan !!! Cikgu bangga sebab kamu semua bersungguh sungguh datang hari sabtu ni ada yang datang naik lrt kan...:) ok semua sayang kamu laju laju ok !




















 

Designed by Alieff Artwork