Pages

Sunday, September 29, 2013

Lagu Blues & Attention Semua !!

Assalamualaikum semua :)

Sila senyum sikit. Boleh ? Senyum sikit semua....yeah..bagus bagus. Senyum itu manis, senyum itu sedekah ok :)

Lately cam teringat sesuatu...huhuhu...and tetiba ada lagu best ni kan saya dengar kat radio...hehe layan blues pulak neo nih ! Apakah !

Pernah dengar lagu Judika, Bukan Dia Tapi Aku...? Entah kenapa poyo sangat tajuk ni ek. Hehehe...Judika ni banyak lagu lagu blues dia yang best best ek...caya ah.

Anyway, suka sangat lagu ni...dengar dengar macam ala ala nasyid pun ada gak...hehehe... :) 
lorrr ni ke muka judika ? ape cerr hensem sangat ni. cobit idong kang...ish3x.. ok ok..tapi not my taste ahhh... i like yang hidung hidung kembang jer...baru spesel dan lain dari lain sikit kan !
 (ok tak ini statement takleh pakai)


JUDIKA - BUKAN DIA TAPI AKU (LYRICS)



Lirik lagu : Bukan Dia Tapi Aku

Berulang kali kau menyakiti
Berulang kali kau khianati
Sakit ini coba pahami
Ku punya hati bukan tuk disakiti
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
* ku akui sungguh beratnya
Meninggalkanmu yang dulu pernah ada
Namun harus aku lakukan
Karena ku tahu ini yang terbaik
Ku harus pergi meninggalkan kamu
Yang telah hancurkan aku
Sakitnya, sakitnya, oh sakitnya
Repeat *
Reff:
Ku harus pergi meninggalkan kamu
Yang telah hancurkan aku
Sakitnya, sakitnya, oh sakitnya
Cintaku lebih besar darinya
Mestinya kau sadar itu
Bukan dia, bukan dia, tapi aku
Begitu burukkah ini
Hingga ku harus mengalah
Ku harus pergi meninggalkan kamu
Yang telah hancurkan aku
Sakitnya, sakitnya, oh sakitnya
(cintaku) cintaku
(lebih besar dari benciku) lebih besar dari benciku
Cukup aku yang rasakan
(jangan dia) jangan dia
(jangan dia) jangan dia cukup aku
(jangan dia jangan dia) cukup aku
(jangan dia)


*semoga crush crush semasa zaman jahiliah dulu berbahagia hendaknya hehehe...ini yang terbaik...saya nak kejar cinta Ilahi dulu..baru cinta pada manusia akan datang dengan sendiri kan kan kan !*



oh oh oh oh semua pembaca sekalian yang saya cintai yang saya rindui mucuk mucuk tuh...saya nak buat pengumuman ni :) 



26 & 27 OKTOBER 2013 ni, Haira' Hijab & Hanatomei Collection usaha sama saya dan rakan kongsi saya akan berniaga di Bazaar Rasta TTDI :)
Ini sebenarnya first attempt saya untuk berniaga di tapak..atas usaha sendiri, titik pelu sendiri..dan bermula dari bawah, dari zero...huhu...ini adalah sebahagian dari usaha saya untuk menambah ilmu dan pengalaman dalam bisnes ni :) We will see how...banyak nak kena belajar lagi kan ! So many thing to prepare too !

InsyaAllah...
Dalam perjalanan untuk memperkenalkan brand Haira' ni..., semestinya bukan mudah. Huhu...Yang penting...konsep muslimah "style with iman" tu kena jaga... :) 

OKLAH.Jumpa kamu semua di sana ye ! 26 & 27 bulan 10 2013 ni tau...sabtu ahad,...

GERAI NO.40 !!!
RASTA TTDI !
time : 10 am - 6 pm
random picture :) love love love...babai !



 agak agak ape ek yang berlaku kat bawah ni...??



 colorful kan !!

 ok bebeh semua ? I love you..babai...assalamualaikum ! :)

 

Designed by Alieff Artwork