Saturday, July 20, 2013

Sugar Glider : Berebut Makan Nangka =)

Assalamualaikum !

Mood : Tension ni...sambil sambil tengah layan tension (dah la tengah puase ni) sambil update blog pasal sugar glider :) Sure ramai nak tengok perkembangan diorang dan apa diorang buat rini kan !

Harini diorang punya makanan : Buah nangka, buah mata kucing, carrot, dan buah lai.  (sedap kan!!) So, malas nak story banyak banyak uools tgk gambar je la  k..

Ohhya..lagi satu stresss sgt laa bila mak cakap : ena, bila nak lepaskan semua sugar glider tu ?
Apa mak ni...orang dah la sayang gila kat sugar glider tu..naksuruh lepaskan pulak...(mau nangis air mata nanah nanti..)

Lagipun i dah plan, insyaAllah kalau ada duit lebih nanti i nak buat diorang punya mini zoo..i sayang gile kot kat semua sugar glider i...huaa.a...nanti mummy buatkan mini zoo ye sayang..i lap you...


hello makan nangka tak ajak ye ! orang pose laaa

cak cak kejora dan arjuna :) eh macam nama anak rita rudaini pulak haha


hye magic...my kesayangan !! :)

shemie yang cool dan steady cam biasa...menjaga kawasan..dia lah RAJA !!

hello mumu with pouch yang kembong...ada dua ekor anak yang belu keluarkan diri untuk melihat dunia ~ i love you mumu !! mumu lah sugar glider saya yang paling produktif dalam bab beranak pinak ni...so saya takkan jual mumu :)

ahaa ! siapakah ini ? ini ninja laahh dengan si boboi..ni pasangan couple yang baru couple seminggu..erkss...taklahh dah bertahun tahun couple dah !!

macam biasalah ninja suka buat muka comel kan

ohya..saya cam agak kecewa gak laa sebab anak ninja dengan boboi tak ikut macam bapak diaa...anak ninja ni colour grey jer...hiihi mungkin gen bapak tak kuat kot..tapi takpe laa still sayang diorang =)

buah lai, nangka, limau., mata kucing, carrot...huhi..so far sugar glider saya tak pernah mati sebab sakit..alhamdulillah..cara saya bagi makan just buah..sayur..telur..sometimes ulat or cengkerik..dah memadai..


 kejora ke arjuna ni taktau mana satu :P

my kejora dan arjuna :) weeehuuu dah besar kan ??? :P

waktu makan !! weehuu party !!

ninja dan boboi di sangkar sebelah...hehehe..

 kene pisahkan dengan shemie dan family semua sebab diorang nak mood honeymoon..



Ohya...lupa nak cakap..saya masih lagi ada barang sugar gglider nak clear up..so saya buat JUMBO SALE ni :) so dapatkan sekarang juga ye...nak kasi licin barang sugar glider...condition NEW ya..=) Nak jual harga TERBAEK PUNYA XD

SMS : NEO 0192962614 :p

(kalau hantar SMS tu..sertakan nama, alamat, no tel, dan set berapa) ok. tq.

SET 1 RM 90.00 ONLY !
1 MOME BONDING POUCH
1 TRAVEL BAG MEDIUM
1 TRAVEL BAG LARGE

SET 2 RM90.00 ONLY!
1 TRAVEL BAG MEDIUM
1 BONDING POUCH MOME
1 BONDING POUCH FLORAL BLUE
2 SLEEPING ORANGE POUCH
4 PIECES CAGE SET

SET 3 RM80.00 ONLY !!
1 BONDING POUCH MOME
1 BONDING POUCH LEOPARD
1 BONDING POUCH ORANGE
1 RECTANGLE HOLE SLEEPING BEAUTY
1 SUGAR GLIDER BODY SPRAY WATERLESS
4 PIECES CAGE SET POLKADOT

 SET 4  RM 70.00 ONLY !!
1 BONDING BAG FLUFFY 
1 BONDING POUCH ORANGE
2 SLEEPING POUCH ORANGE
4 PIECES CAGE SET






 

Designed by Alieff Artwork