Friday, May 24, 2013

Kejohanan Olahraga Tahunan 2013 di Stadium Mini Sri Permaisuri.

Assalamualaikum :)

Minggu lepas saya busy gila kot. Entah lah macam macam benda kat sekolah. Dengan kerja dan sukan. Kerja cikgu ni bukan setakat mengajar..waktu ada kelas masuk kelas..waktu takde kelas boleh goyang kaki...no no no...its more than that ya..

Rasanya shampir dua bulan kot duk busy prepare budak sukan ni. Mengajar pun takde mood, sumpah takde mood sebab hanya Tuhan je yang tahu macam mana "condition kelas" di PPKI SJKCSAMYOKE. Mana nak bagi masa nak belajar, nak main, nak practice, dengan panas, terik, sempit,tak selesa, masa terhad, kawalan budak kurang sebab murid terlalu ramai dan guru pulak sikit jer. ..bukan saya jenis merungut..tapi semua cikgu nampak swing je dengan keadaan ni. I dont know untill when this will be going on..

Allahuakhbar. la hau la wala qu watailla billa...memang kekuatan tu datang dari Allah swt...gigihkan juga badan ni walau penat macam mana pun..

Semalam pula, ada sukan di Stadium Mini Sri Permaisuri. Muka saya burn gila kot...tahap kulit kerang dah ni,,,jerawat pun da mula nak main cak cak sebab asyik kena panas & peluh je...sadis.

Papehal pun, nak ucapkan tahniah dan syabas la to all my colleagues sebab sama sama menjayakan Hari Kejohanan Olahraga ni sebab kitorang handle AJK Hadiah...goodjob semua :) InsyaAllah...kalau benda ikhlas kita buat..forsure Allah akan permudahkan urusan kita...

ikhlaskan hati. pada Allah kita berserah.



   




teachers, students PPKI Sjkc sam yoke ! 
glory glory sam yoke...lalalalaaaaa...







ok bai.






 

Designed by Alieff Artwork