Monday, May 20, 2013

Cuci Gambar Murah & Online !

Assalamualaikum warahmatullah.

Timbulnya idea nak print online ni mulanya dengan jari jemari ni dok sibuk search pasal "cuci gambar murah". Lepas tu tah camne, tercampak kat sebuah blog gugurl ni dok cerita pasai dia cuci gambar murah...online pulak tu. Erkss..biaq betui ni ? 

So saya pun godek godek la website eoe.com ni kononnye menawarkan servis cuci gambar online..dengan harga yang murah. Hurm..saya pun tak tahulah murahnya tang mana, tapi kalau setakat sekeping 30sen untuk 4R, online pulak tu..free delivery if RM35 above..why not give a try , betul tak ? 


(**sat pegi dapur, jenguk ayam tengah goreng,sat g i sambung cita..)


Ok, ayam goreng selamat. 


So, dah la i ni first time user. Tak pernah pulak saya selamber dek nak cuci gambar online nihh...so saya pun godek laa gambar gambar masa jalan jalan kat Singapore dan Thailand aritu...pilih punya pilih sampai 286 gambar kauuuuuu...amboi ape orang panggil tu..CAMWHORE ? geli pulak saya dengar..ishh..sebut je la kaki bergambar...heh..


Then klik punya klik, resize gambar dan upload gambar di website eoe.com ni, pastu click Purchase...berdebar debar aku buat benda alah ni..cehh..Pastu bayar via maybank2u..RM90.10...tunaiiiiiii...erksss....

tetiba...


jap, terkantoi jumlah duit dalam maybank tinggal banyak tu je T___T





Website tu hilang..ade error pulak !!!!!!!!!aaahhh aku dah bayar nii...aper cerrr ni...ah sudah, lesap laa RM90.10 saya..dah la tengah sengkek ni...boleh caya ke website ni..so saya pun bagilah email pada company eoe.com ni...dan dia reply :)




So hehehe...nasib baik orang tu reply balik sehari selepas i bayar..huhhh...takot i tau hihi..tapi cam best je...tak sabar nak tunggu gambar sampai kat rumah..Tak salah saya, boleh cuci gambar siap ada album sekali..tapi saya baru lagi..so taktahu lagi..papehal ni kali pertama saya cuci gambar online...hehe..nanti kalau gambar dah sampai nanti saya share cerita kat korang lagi k..


haaahh glad to share this with yall...click this



ooohh ! Dah maghrib dah ni. Jom kita solat jommm..sayang sume laju laju k..stay cute, macam sumy jelly ! Muahx...assalamualaikum...



 

Designed by Alieff Artwork