Pages

Saturday, March 30, 2013

Power Bank Murah & Terbaik ! (Review)

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh ! haaa jawab jangan tak jawab salamm :) sayang semua laju laju ok !


Power bank ? Apakah itu power bank >? Apa yang power sangat ? La ni...kalau hang tak tau powe bank tu apa..hang memang out dated laaa ...


Kebaikan / kelebihan Power Bank :

  1. Ni ceq nak habaq kat hang...power bank tu battery yang boleh dibawa kemana mana sahaja. Kalau nak guna , kena charge dulu power bank ni. Incase kalau handphone korang takde batery dah..boleh la cucuk power bank kat handphone korang...so lepas ni takdela masalah handphone habis battery...haaaa..
  2. Ha...lagi satu..bukan takat handphone e hang boleh charge..segala macam enis gadget laa yang korang ada..korang boleh charge..yang penting kena ada pencucuk/usb yang betoi...hehe..ta kesah la ipad ke i phone ke, camera ke, semua nya boleh charge ! Senang wooaaa...


Sebenarnye saya pun tak tau pasai Power Bank ni. saya nampak kawan saya guna Yoaboa power bank ke pae jadah tu kan..i tanya laa..pejadah nye benda alah ni...pastu i pun pergi alan-jalan kat Low Yat dan beli satu..murah ja,,,, RM99.00 jaaa...6000watt..boleh charge my Samsung Galaxy Note sebanyak 2kali round...hehe..ok la tu kan !


cara guna...cocok kat handphone..pastu tekan on...hahahha
sekejap e cas pakai power bank..tak sampai sejam batery dah full balik !!

 jjenama cap ayam..made in china
brand : M000
saya tak pernah dengar brand ni hahaha main belasah beli je ritu...



Ok tu ja, i nak share..i dah pakai Powerbank ni selama 3 bulan gak la...ok so far so good ! Sekarang ni semua orang nak beli power bank dan macam macam jenama orang jual.. murah lak tu !! Hahaha beli laa power bank terbaek punyaaa...



 

Designed by Alieff Artwork