Pages

Tuesday, January 15, 2013

Pelik Betul Kejadian Ni ! Ngeh 3x..

Assalamualaikum warahmatullah..



Wee rindu nak menulis kat sini.. sayang korang laju laju ! Walaupun tak tahu siapa yang view blog ni hari -hari kan ! Mucuk mucuk betul laah !! :)



Pelik ni.. sambil menggaruk kepala yang memang gatal...



Tadi saya singgah pergi tengok rumah saya yang saya sewakan kat kawan saya ni...saya sebenarnya tak ingat nombor rumah saya tu...Jarang tengok rumah haha..so timbullah niat nak ziarah kawan kawan serta penghuni rumah tersebut malam ni..siap beli air and jajan lagi tu kononnya nak bertandang lah ni...



Naik tingkat empat.
Fuhh berpeluh ni, semangat ni nak datang buat suprise. (tak bawak telefon sebab charge kat rumah hehe )



Jalan kat lorong tu..sambil berkira kira nombor rumah mana satu.. Rumah nombor 21 ke 20 ek ??
Aaaa...Mana satu rumah aku ni !!


Haaaaaaaaaaaa   Yang ni kot...


Rumah no.21

Hello, assalamualaikum...
assalamualaikum...assalamualaikum...wooo assalamualaikum...


Ya ??? (akak siap berkemban lagi)


Errkss sorry kak ! Salah rumah !! (haiitt ape aku ni!!)




Jalan depan sikit..aha!! Pintu warna kelabu ni kot rumah aku...aku ingat!! pintu ni !!! Tapi asal gelap semacam je rumah ni macam takde penghuni pulak ??Tak pasang lampu..duduk dalam lilin ke ?




Rumah no.20


Hello, assalamualaikum...
assalamualaikum...assalamualaikum...wooo assalamualaikum...




....




....




....




Takde jawapan. Takde orang bukak pintu pon. zzzz ! Ahhh balik je lah !! Entah ape aku buat tadi tah !! Muahahahaha....lain kali alau nak datang rumah orang jangan nak buat suprise lah ok. Bawak telefon papehal boleh roger roger !




**********************

Yesszzaa gambar takde kaitan dengan entry ! holiaooo ! 

Comel tak anak murid saya ni..
comel comel gak kan !! ko la yang salu kena belasah dengan cikgu..
>> dah la ko menangis tersedu sedu kalau suruh belajar
>> dah la ko liquid keyboard laptop cikgu
>. dah la ko selalu duduk main komputer kat bilik guru
>> dah la ko selalu tekan mesin photostat sampai ter-fotostat berhelai helai..

tapi nasib baik ko comel wahai yip jun chen ! sorry sebab cikgu selalu marah kamu :) weee...


ok chow ! assalamualaikum ! Love !!!





 

Designed by Alieff Artwork