Pages

Wednesday, March 28, 2012

Sugar Glider : Joeys Dalam Perut Ninja.

Salam..jom layan gambar sugar glider mak mak ni :-D

Ninja dah ada joey you all tau tak? Ninja ada dua ekor joeys dalam pouch dia..saya suka sangat curi curi korek pouch dia dan main bombom cak dengan anak ninja heheheh..nasib baek i dengan ninja kamceng..ninja tak marah pun tau B-)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Sugar Glider : Perkembangan Kontot

Hello! Dah tengok gambar terbaru kontot?

Nak tau tak apa perkembangan si kontot ? Bg yang masih taktau...cuba cuba godek entri yang lepas...kontot kena surgery bahagian ekor dia..siap berjahit jahit bagai :-D

So..kepada yang sedia tahu cerita pasal kontot ni..i nak bgtau laa pasal perkembangan terbaru budak ni.

Kontot semakin...:-D
>Gebu
>Kuat mengawan
>Ekor kontot masih tak pulih..tapi dah kering dan tak berdarah
>Kontot dah tak gigit ekor dia
>hujung ekor kontot jadi warna hitam..bengkak sikit akibat digigit dulu
>ekor kontot paling hujung takde bulu..dan ada tulang terkeluar dan nampaknya kontot lebih selesa dengan keadaan tulang terkeluar tu..
>kontot okay je..takde nampak stress pon..makin gebu lagi adalah...huh...

Okay..setakat tu sahaja..babai :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, March 27, 2012

Doktor Haiwan

Salam..

Kalau ada sesiapa yang berminat..dan tengah cari klinik haiwan sekitar lembah klang..bolehlah berkunjung di sini dan telefon terlebih dahulu untuk bertanya tentang servis untuk haiwan kesayangan anda :-D chowww ~

Published with Blogger-droid v2.0.4

Ada Apa dengan E31.

Sunday, March 25, 2012

Hentam Sesama Sendiri...BAGUS LAH !

Salam,

Pertama sekali saya nak luahkan kat sini...saya benci dan geram dengan manusia yang suka hentam orang lain dan berlagak diri dia macam bagus sangat.

Hah hamik ko.
kalau dapat la manusia ni memang saya nak remukkan dia jadi macam botol minerla ni


Semua nak tunjuk lagak..semua nak tunjuk pandai..kalau ye lah ko tu pandai sangat...nak tegur orang biar berkhemah...kalau orang betul ikhlas nak share pendapat..pendapat tu biarlah tak menyakitkan hati orang lain.Lempang nak ?

Baru baru ni produk orang kita kena kritik. orang yang mengkritik saja tambah pedas. Saja tambah taufan.laga lagakan orang kita. Seronok dia melaga laga kan orang.

Memang meletop laa saya kan...tambah tambah pulak bangsa sendiri tak support produk melayu..lagi meletop laa saya kan...

Sedarlah kawan kawan..bangun laa wey. Jangan asyik nak backup orang lain, tapi bangsa sendiri ko pijak pijak..ko tak nak tolong bangsa ko pun takpe la...sekurang kurangnya ko tak payah hina lagi dan lagi...

Bagi saya masa seminggu lagi...tak lama lagi memang saya niat nak keluar dari group yang tak mendatangkan faedah tu...chow ~!

Jauhila orang yang BUSUK.







Sunday, March 18, 2012

Sugar Glider Paling Garang Di Dunia !! : Mr. Killer Video


Salam, ni sugar glider saya yang paling garang...saya dah banyak kali kena serangan sakit jantung sebab si killer ni...sugar glider paling garang pernah saya jumpa tau !! ada beran kaaa ???

-->

Saturday, March 17, 2012

Doktor Haiwan (Veterinar) Sugar Glider.











Recommended vets: (these vets are known to treat sugar gliders)


1) Dr Jenny
My Vet Clinic

No. 29-G, Jalan Cecawi 6/33, Seksyen 6,
Kota Damansara, 47810 PJ.

Tel     : 03-6142 2122
E-mail :jhlyuuki@yahoo.com

She available on Monday & Tuesday (If not mistaken)
Can make appointment with her.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
2) Dr Yeoh
YEOH VETERINARY CLINIC & SURGERY

126, Jln SS 24/2,
Tmn Megah, 47301 PJ,
Selangor

Tel: 03-78048684

--------------------------------------------------------------------------------------------------

3)  Dr Vellayan
10, Jalan L2, Phase 6A
Taman Melawati
53100 Kuala Lumpur

Tel: 013-6246 918
Tel/Fax: 03-4108 5530

--------------------------------------------------------------------------------------------------

4) Dr. Premnita
Healing Rooms,
Wisma Dicor, Jln ss17/1A,
Subang Jaya.

Tel : 03-56376166

--------------------------------------------------------------------------------------------------


5) Shah Alam Veterinary Clinic


63-G, Jalan Snuker 13/28,
Tadisma Business Centre, Seksyen 13,
Shah Alam, Selangor, 40000

Tel : 03-5511 6182

----------------------------------------------------------------------------------------------------

6) hospital veterina UPM

----------------------------------------------------------------------------------------------------
7) VCare Veterinary Clinic

Jalan Dusun Muda, 15200 Kota Bharu, Kelantan 09-747 7979  ‎

----------------------------------------------------------------------------------------------------

8) klinik haiwan hazlim

jln tenggiri,seberang jaya,pulau pinang
(berdekatan dengan esso)

tel : 04-3981949

----------------------------------------------------------------------------------------------------

9) Klinik Veterinar & Surgeri Jawhari

B-54, Ground Floor,
Jalan Gambang, Taman Guru,
Kuantan.

Tel : 09-5367544----------------------------------------------------------------------------------------------------10) Animal Medical CentreWisma Medivet, 8Jalan Tun Razak 50400 Kuala Lumpur Tel: 6(03) 4042 6742 / 4043 5873Tel/Fax: 6(03) 4041 3660 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

ANIMAL MEDICAL CENTRE SDN. BHD.

Wisma Medivet, 8 Jln Tun Razak, 50400 KL
Tel: 03-40426742, 03-40425873
Fax: 03-40413660
Emergency: 03-40426742



ANIMAL POLYCLINIC AND KENNELS
147, Indah UPC, Batu 3�, Jln Kelang Lama, 58000 KL
Tel: 03-79828731, 03-79824687, 03-79825491
Fax: 03-79835285
BANGSAR VETERINARY CLINIC & SURGERY
94, Lorong Maarof, Tmn Bangsar, 59000 KL
Tel: 03-22844051
Fax: 03-22833427
BRICKFIELDS VETERINARY MEDICAL CENTER
No. 114, Jln Sultan Abdul Samad, Brickfields, 50470 KL
Tel: 03-22723553
Fax: 03-22723663
DAMANSARA HEIGHTS VETERINARY CLINIC
Plaza Damansara, 79, Medan Setia 1, 50490 KL
Tel: 03-20956877
Fax: 03-20933596
Emergency: 016-2832393
DBKL-SPCA SPAY-NEUTER CLINIC
Jabatan Kesihatan DBKL, Jln Air Jernih, Setapak, KL
Tel: 03-40211682
SB GOOD SHEPHERD ANIMAL VETERINARY CLINIC
132, Jln Kasah, Medan Damansara, 50490 KL
Tel: 03-76298074
SEE VETERINARY MEDICAL CENTRE
47, Jln 1/149J, Bdr Baru Sri Petaling, 57000 KL
Tel/Fax: 03-90563435
CHERAS
EVERISE VETERINARY CLINIC
72, Ground & Mezzanine Floor, Jln Cerdas, Tmn Connaught, Cheras, 56000 KL
Tel/Fax: 03-91001482
HARTAMAS VETERINARY CLINIC
9, Jln 23/70A, Plaza Crytalville 1, Desa Sri Hartamas, 50480 KL
Tel: 03-62031814, 03-62031154
Fax: 03-62032905
KLINIK HAIWAN PETS' ARK
153, Jln Lanchang, Tmn Sri Bahtera, 56100 Cheras, KL
Tel: 03-91303435
SEGAR PETS CENTRE & VETERINARY SERVICES
2, Jln Manis 3, Tmn Segar, Cheras, 56100 KL
Tel: 03-91334192, 03-91332343
Fax: 03-91328375
AMPANG
PETCARE ENTERPRISE SDN. BHD.
9145, Jln Bdr 4, Tmn Melawati, 53100 KL
Tel: 03-41067515
Fax: 03-41077515
UKAY ANIMAL CENTRE SDN. BHD.
6, Medan Damai Ukay, Jln Pinggiran 1, Ulu Klang, 68000 Ampang, Selangor
Tel: 03-42572896
Tel/Fax: 03-42575677
Emergency: 03-40426742
SERDANG
CITY PETS VETERINARY CLINIC
C1-00-27, G Floor, Jln SR1/9, Tmn Serdang Raya, Sect. 9, 43300 Seri Kembangan, Selangor
Tel: 03-89435602
Fax: 03-89435620
UNIVERSITY VETERINARY HOSPITAL (UVH)
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
Faculty of Veterinary Medicine
43400 UPM Serdang, Selangor
Tel: 03-89163528, 03-89486722
Fax: 03-89486722
PUCHONG
KLINIK HAIWAN & SURGERY WAWASAN
27, Jln Wawasan 2/22, Pusat Bdr Puchong, 47100 Puchong, Selangor
Tel: 03-58820755
PJ
DAMANSARA ANIMAL CENTRE SDN. BHD.
S1, 2nd Floor (Lot C), Ikano Power Centre, Jln PJU 7-2, Mutiara Damansara, 47800 PJ, Selangor
Tel: 03-77252257
Tel/Fax: 03-77252249
YEOH VETERINARY CLINIC & SURGERY
126, Jln SS 24/2, Tmn Megah, 47301 PJ, Selangor
Tel: 03-78048684
Fax: 03-78052350
SUBANG JAYA
HEALING ROOMS VETERINARY CLINIC
Lot LG31, LG Floor, Subang Parade, No. 5, Jln SS 16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor
Tel: 03-56376166
Fax: 03-56373166
SUBANG ANIMAL CENTRE SDN. BHD.
9, Jln SS 18/6, Subang Jaya, 47500 PJ, Selangor
Tel: 0356369008
Tel/Fax: 03-56372660
Emergency: 03-40426742
KLANG
BUKIT TINGGI ANIMAL CLINIC
8, Lorong Batu Nilam 1B, Bdr Bkt Tinggi, 41200 Klang, Selangor
Tel/Fax: 03-33244051, 03-33633102
KLANG VETERINARY CLINIC & SURGERY
20, Lorong Kasawari 4, Jln 5, Eng Ann Estate, 41150 Klang, Selangor
Tel: 03-3426229
THOMAS ANIMAL CLINIC AND PET CORNER
15, Jln Mempelam, Off Persiaran Raja Muda Musa, 41100 Klang, Selangor
BANGSAR:
Kanagasabai Vet Clinic & Surgery
Tel: 03-2094-3160
BANDAR SRI DAMANSARA:
Vet Clinic (Pusat Haiwan Kesayangan)
Tel: 03-6272-4179
Sri Damansara Pet Medical Centre
Tel: 03-6274-9671
CHERAS:
Everise Vet Clinic
Tel: 03-9100-1482
Mutiara Animal Clinic
Tel: 03-9131-7418
DAMANSARA:
Damansara Heights Vet Clinic
Tel: 03-2095-6877
Good Shepherd Vet Centre
Tel: 03-2095-4255
KEPONG:
Animal Medical Clinic
Tel: 03-6258-6139
Klinik Haiwan & Surgery Manjalara Kepong
Tel: 019-317-0211 
PENANG
GILL'S VETERINARY CLINIC
10-A, Jln Bagan Jermal, 10250 Penang
Tel: 04-2262517
VETERINARY CENTRE SDN. BHD.
12, Jln Lintang Jelutong, 11600 Penang
Tel: 04-6585722
IPOH
KLINIK HAIWAN TAMAN IPOH SDN. BHD.
30, Jln Pesara Ipoh Satu, Ipoh Garden, 31400 Ipoh, Perak
Tel: 05-5455933
SEREMBAN
KLINIK HAIWAN EE
197, Tmn Chong Loong, Jln Rahang, 70100 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-7617211
MELAKA
VALLY ANIMAL CLINIC
109, Jln Laksamana Cheng Ho, 75000 Melaka
Tel: 06-2849918
JOHOR
PERMAS ANIMAL CLINIC & SURGERY
No. 96, Jln Permas 10, Bdr Baru Permas Jaya, 81750 JB, Johor
Tel: 07-3864351
SARAWAK
CITY VETERINARY CENTRE
Lot 152, Tabuan Road, 93200 Kuching, Sarawak
Tel: 08-2429316
LIVE ANIMALS MEDICAL CENTRE
2092, Piasau Lorong 7, Pujut-Lutong Road, Miri, P.O. Box 1331, 98008 Miri, Sarawak
Tel: 08-5655188, 08-5655122
Fax: 08-5663088

Renown Gift : Promotion Terhebat Untuk Bakal Pengantin !!!

Title: Cenderahati Perkahwinan Yang Bertema Pengantin Perempuan dan Pengantin Lelaki 
(jika mahu hubungi, skrol di sidebar blog ini dan tekan banner renown gift, tq )
 
Sekarang terdapat banyak pasangan yang berminat untuk mendapati cenderahati perkahwinan mereka dengan ciri-ciri reka bentuk pengantin perempuan dan pengantin lelaki. Oleh itu, untuk menampung keperluan mereka, di sini saya telah mengumpul beberapa cenderahati perkahwinan yang berkaitan dengan reka bentuk pengantin, gaun perkahwinan, pakaian malam pria, dan tali leher yang mungkin di antara cenderahati yang anda mahu untuk perkahwinan anda. Anda boleh terus baca untuk mengetahui yang mana satu yang sepadan anda atau membuat bandingan untuk cenderahati pengantin yang berbeza itu untuk mencari sesuatu yang anda gemari.


  

Gaun pengantin yang cantik sama dengan pakaian malam pria yang indah boleh mewujudkan tanggapan yang lama untuk tetamu anda untuk mendapatkan pegangan cenderahati perkahwinan coaster kaca ini. Setiap set coaster itu termasuk dua keping coaster segelas persegi, yang memaparkan pakaian malam pria dengan tali busur manakala satu lagi yang memaparkan dengan mutiara kalung perkahwinan gaun dihiasi. Setiap kaca coaster set dipakejkan dengan dua coaster antara satu sama lain di dalam kotak yang jelas. Kotak yang diikat dengan reben organza dan dilekatkan tag berbentuk loceng perkahwinan. 


 
 
  
 
 Dalam pilihan mint tin yang anda dapat cari, jenis mint tin gaun perkahwinan klasik dan tin pudina reka bentuk pakaian malam pria boleh menjadi cenderahati perkahwinan elegan untuk diletakkan di atas meja majlis perkahwinan. Gaun perkahwinan dan tin pudina reka bentuk pakaian malam pria adalah ideal untuk dipakai bagi mencampur dan mencocokkan dengan semua tetamu yang menghadiri majlis perkahwinan anda dengan mengandungi beberapa gula-gula atau coklat di dalam tin. Untuk membuat mint tin ini lebih menarik anda boleh menggunakan pembalut organza untuk balut mint tin ini. Setiap mint tin mempunyai ukuran 2 1/4 "x 1 1/8". Anda boleh menggunakan imaginasi dan kreativiti anda sendiri untuk membuat bekas bergaya dengan memasukkan beberapa gula-gula khas atau khazanah untuk tetamu anda bawa pulang.  
 
  

Bride and Groom Salt & Pepper Shakers Penggoncang garam & lada boleh dijadikan cenderahati perkahwinan yang mempesonakan dan ia juga boleh menggambarkan keseronokan pengantin antara satu sama lain! 

  

 01 - 19 = RM 9.00 
20 - 49 = RM 5.80 
50 - 99 = RM 5.60 
100 - 199 = RM 5.30 
200 - 299 = RM 5.00 
300 - 499 = RM 4.80 
500> = RM 4.70 

Setiap set penggoncang garam & lada boleh didapati dengan perlengkapan penggoncang porselin yang direka untuk membuat mereka kelihatan serupa pengantin perempuan dan pengantin lelaki yang berpakaian dalam hari perkahwinan mereka. Satu shaker memaparkan dengan gaun pengantin putih manakala penggoncang lain mempunyai pakaian malam pria hitam dan tali leher bow. Cenderahati perkahwinan yang mempunyai khayalan ini boleh digunakan sebagai hiasan dewan resepsi bagi pihak pertunangan atau majlis perkahwinan anda. Set shaker diletakkan di dalam peti yang jelas-mengungguli perak dengan riben organza putih dan perak sepadan tag berbentuk "love". Setiap garam & lada shaker mempunyai ukuran 2 1/2 "x 1 3/4".

Bride and Groom Favor Boxes Kotak pengantin perempuan dan pengantin lelaki ini pasti akan memperindah majlis perkahwinan anda dengan keseronokan dan daya penarik. Anda boleh meletakkan gula-gula atau coklat dalam kotak yang berbentuk pakaian malam pria. Jenis kotak ini direka dengan bentuk pakaian pengantin dan bersedia untuk anda memberikan kepada tetamu dalam perkahwinan anda atau pihak pertunangan. Selain daripada isi gula-gula atau coklat, kotak-kotak pengantin perempuan dan pengantin lelaki ini juga adalah ideal bagi anda untuk memasukkan nikmat mandi pengantin atau hadiah parti bujang. 
 
 


 01 - 19 = RM 1.80
 20 - 49 = RM 1.70
 50 - 99 = RM 1.60 
100 - 199 = RM 1.50 
200 - 299 = RM 1.40 
300 - 499 = RM 1.30
 500> = RM 1.20

 Kotak ini mempunyai kolar dan lapels dengan ukuran 2 "x 1 1/8" x 4 ". Kotak pakaian pengantin bebenang termasuk 3/8" x 12 "reben satin putih, dan ukurannya adalah 2 5/8 "x 1 1/2" x 3 5/8 ".
Bride and Groom Square Wedding Box Memberi perhatian kepada semua butiran berlaku kepada hanya apa sebenarnya membuat hari perkahwinan untuk menjadi detik yang amat istimewa untuk anda. Oleh itu, adalah baik bagi anda mendapatkan kotak-kotak pakaian malam pria tali leher hitam atau pakaian pengantin putih yang menarik untuk diberikan kepada tetamu dalam perkahwinan anda. 
 
 

01 - 19 = RM 1.60 
20 - 49 = RM 1.55 
50 - 99 = RM 1.50 
100 - 199 = RM 1.40 
200 - 299 = RM 1.30 
300 - 499 = RM 1.20 
500 > = RM 1.10 

Kotak kek cawan segi empat ini boleh digunakan untuk membendung cupcakes saiz kecil, gula-gula, biskut, coklat, atau telur. Di bawah kotak cupcake segi empat ini direka untuk menyokong bahagian bawah kek cawan dan mengelak pergerakan. Kotak cupcake ini dibuat dengan kertas berkualiti, seni dengan laminasi matte. Pengukuran saiz kotak adalah: 6cm x 6cm x 6cm











FOR SALE : Makanan dan Aksesori Sugar Glider.

Saya menjual keperluan untuk sugar glider. Makanan dan Aksesori. Click imej Mudah.My di bawah.


Contact Cik Neon Sekarang !~
0192962614


CONDO TUNNEL  RM20
AVAILABLE : PINK & BLUE





CAGE SET AKSESORI
RM50





HPW RM2

 
 
 
 CDF RM2
 



YOGURT DROP RM20





RM7 SLEEPING POUCHAVAILABLE : PINK & BLUE




Contact Cik Neon Sekarang !~


0192962614

SMS MAKLUMAT BERIKUT UNTUK ORDER

NAMA:
ALAMAT :

Pakej Bunga Telur Murah !!!

PAKEJ BUNGA TELUR 2012 
*HANYA PERLU PILIH BUNGA DAN HANTAR EMAIL *


Dapatkan pakej kombinasi bunga dulang artificial flowers (5 pcs) dan bunga telur/pahar (50 pcs) pada harga istimewa untuk anda.

Apa yang perlu anda lakukan:

1. Pilih mana-mana bunga dulang & bunga telur/bunga pahar anda dari laman web ini. (http://netfloral.blogspot.com/)

2. Anda boleh memilih warna agar dapat disesuaikan dengan tema majlis anda.
Tawaran pakej: RM 175 sahaja.

Dapatkan sekarang dan hubungi kami.

CONTOH BUNGA TELUR DARI NETFLORAL !! SUNGGUH CANTIK

New colour of flower paper


Bunga pahar/bunga telur black & white

More bunga telur/bunga pahar at the lowest price..RM 1.80 per piece. A combination of black and white rose.


Black polkadot bunga telur/bunga pahar

Hitam-hitam si tampuk manggis,
sungguhpun hitam ku pandang manis.

Bunga telur/bunga pahar polkadot berwarna hitam. Harga: RM1.80 sebatang.


Red polkadot bunga pahar/bunga telur

Calling for all polkadot lovers. Bunga pahar/bunga telur polkadot yang unik dan cantik. Tersedia dalam warna merah, hitam dan cream untuk pilihan anda. Grab it fast!

Bunga pahar/bunga telur murah pada harga RM 1.80 sebatang. Murah.

Bunga telur/bunga pahar - 002

Bunga telur/bunga pahar at lowest price: RM 1.80 per piece.
Bunga telur/bunga pahar pada harga murah: RM 1.80 sebatang.

Interested/enquiry? Email to us: netfloral@gmail.com





Bunga telur/bunga pahar - 001

Bunga telur/bunga pahar at lowest price: RM 1.80 per piece.
Bunga telur/bunga pahar pada harga murah: RM 1.80 sebatang.




Bunga telur - artificial flower

Interested? Email to us: netfloral@gmail.com




 

Designed by Alieff Artwork