Pages

Monday, November 19, 2012

Restoran Ayam Herbal, Bidor (Review)

Salam,

Kalau kamu semua nak tahu...restoran ni kedai pakcik dan makcik saya :) Setiap kali lalu Perak...mesti nak kena singgah BIDOR dan singgah Restoran Ayam Herbal ni :)

Masa on the way back dari Alor Setar ke Kuala Lumpur..kami singgah dinner kat Restoran Ayam Herbal :) Walawehhh...memang terbaiklah ~! Kenyang betooii hahahah :P

Tak sempat nak singgah rumah maklang sebab dah penat sangat badan ni..terus shoot ke KL lepas dinner :)

sangat senang nak cari restoran ni sebab KELUAR TOL JE TERUS NAMPAK RESTORAN NI.
Restoran Ayam Herbal, Bidor - Perak.
Alamat : Restoran Ayam Herba.
No 17, Taman Batang Padang Baru.
Bidor, Perak.
NAK MAKANNNN MASAKAN AYAM KAMPUNG ???

Saya punya ni...
Kuehtiao Hailam Bidor :)


yang ni kakak ipar i yang order
Nasi Timbal Ayam Goreng Kampung

yang ni along i order sampai dua pinggan dia order nasi ayam ni
    Nasi Ayam Kampung


Yang bestnya boleh main dengan ciman ciman mucuk mucuk ! Hashaha...kat tepi tu ada akuarium ikan..iman asyik cakap PISHHH PISHHH sambil tunjuk ikan dalam akuarium :)




 Kueytiao hailam bidor sudah mari....melahap sambil dimulakan dengan bacaan bismillah. Pinggan dia besar wehhhh saya cuba habiskan tapi huaaa tinggal baki jugak...huhuhu memang sedap gila !

Air pulak kami order..air tembikai, air epal, dan air carrot susu :)


 sesi menjamu selera :)


semua pinggan besar gedabak..harga sangat berpatutan..presentation semua puas hati..jadi anda semua apa lagi ! Mai ke sini,
singgah Restoran Ayam Herbal di BIDOR :)

ini dia restorannya :)
Restoran Ayam Herbal, Bidor - Perak.
Alamat : Restoran Ayam Herba.
No 17, Taman Batang Padang Baru.
Bidor, Perak.



ini gambar i curi kat internet :)

ok babai ! jangan lupa singgah sini ya !!

 

Designed by Alieff Artwork