Monday, November 12, 2012

Persembahan PPKI : Hari Anugerah Cemerlang 2012.


Salam.

Last day of school haritu saya tak hadir ke sekolah sebab buat persiapan untuk wedding kakak saya. Sebelum blah dari sekolah sempat lagi train budak budak untuk persembahan hari anugerah cemerlang 2012 :)...

Keseluruhannya, baik...budak budak dah tahu tugas masing masing...:) budak budak khas la kan...persembahan sempoi sudah. Kalau persembahan yang susah susah mahu terbalik pentas tu nanti huru hara :P hehehe...

Ok disini, ingin saya ucapkan...selamat tahun baruuuuuuuuuuuu kepada semua. Welcome dear year 2013 !!! Say bye bye bad memories and say hello future im ready ! hehehe ewah..

Tahun ni tahun yang paling happy ever ever ever ! Tak sangka kan....unbelievable kan ? Woweee...akhirnya nurul aina dah pandai jalan dengan betul sebelum ni bertatih tatih je walaupun dah tua hahaha. Tu laaa orang kata you write what you want to read :) haaaa tulis sendiri jalan hidup yang kita inginkan...itu terbaek ! :) Take care everybody..saya mahu sayang diri saya  dan keuarga saya lebih dari orang lain...kerana tiada yang mampu mengharga, menyayangi diri ini seperti mana diri sendiri dan keluarga kita...kan ! Alhamdulillah !

neo bersama mak itik

anak anak itik dan mak itik ready amik gambar !!

peace yall

gambar terakhir dengan anak anak murid hehehe...jumpe tahun depan ye

ish ish ish 

lepak je semuaaa 

bersama mak itik lagi huhuhu

babai and happy new year !!!!!!!!!!!!!!!!

P/s : bontot mak itik tu mahal sebab cikgu neo buat hahahahah :) ok babai semuaaa :P take careeeeeeeeeeee



 

Designed by Alieff Artwork