Pages

Tuesday, September 11, 2012

Open House Raya Untuk Kengkawan Saya 2012 :)

Alhamdulillah..

Selesai buat open house rumah ahad lepas. Alhamdulillah dapat akhirnya buat makan makan raya dengan kengkawan :) Just ajak kawan kawan rapat jerk. Kalau buat besar besaran nnt bazir duit SMS je..sebab dah kompom sape yang willing to come ! Kite ni tak ramai kawan pun sebenarnye kui2...watpe nak ada belambak lambak kawan sangat kan ? sikit2 je cukup...hidup gak pe ? :P

Time kaseh yang tak terhingga kepada kengkawan ku yang cute mute yang datang ahad lepas. Yang datang kawan kawan saya...kawan kakak, and maklang and family.

Meh wat list siapa yang datang (kompom yg ni je saya ajak lainkali haha. sape tak datang ritu i merajuk gile gile :P hahaha.. takde laaa memaen jek !) 
1-ecah
2-koili
3-yanti
4-faiz
5-bon
6-akma
7-nazmi
8-fast
9-ery dan kengkawan
10- kak ayu , anak and husben

Semua makanan yang superbbbb hehehe...nextime leh improvise and tukar menu  :P
1-sphagetti tak ghetti
2-mee rebus berus
3-nasi lomak paneh
4-kuih serimuka
5-puding karamel
6-koktail
7-buah buahan
8-kek potong
9-bbq :)

Ok lupe i nak cite benda lawak ni..adoiyai ! Masa petang tu kan nak laa wat bbq sket kan..pastu hampeh laaa pelbagai percubaan telah dilaukan untuk menghidupkan api..tetapi tiada yang expert macam iron man untuk menyalakan api tu.  sorang demi sorang hero telah mencuba bakat terpendam tetapi gagal. 

Lepas tu HUJANNNNNNNNNNNNNN...acano nak BBQ ? hujan pon hujanlaaa BBQ tetap diteruskan seperti biasa dalam koridor hahaha...masa hujan turun baru api nak nyala.. kui2 :) hebat tol !
Gambar ? Tak banyak amik gambar pon ! ni pun pakai kemere orang hahah :P oklah thanks semuaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa lagi . and maseh sebab tolong menolong sebab i buat self service eeeeehhh :P tahun depan dtg laaaaaaaaaagiiiiiiiiiiiii :P


















 

Designed by Alieff Artwork