Pages

Tuesday, August 21, 2012

Riak Betul.

Salam..

Tadi saya terbaca salah satu post kawan di facebook.

Berkenaan manusia yang suka sgt berbelanja mewah..dan bangga dengan kemewahan yang dia ada tu..

Contoh mcm suka sgt laa beli baju suar memahal sampai 1K sehelai baju...kasut sampai rm2k..belum lg accessories..gadget..kereta..dan benda benda lain lg..

Emm..kita tau la dia mampu..tp kalau ye pun xpayah nak taksub sgt dgn barangan branded tu laa k..xpayah nak gah sgt dgn brand itu ini..jgn pk org yg xtau sal branded things or xmampu beli brg tu..org miskin hina..jgn riak dgn apa yg kamu ada..

Mcm saya..saya sempoi je. Xminat n xkesah branded things. Entah xtau jenama apa yg popular pon. Bila org bgtau pasal brand itu ini..baru sy tau..huu..yg penting apa yg saya rasa mampu beli..dan sesuai dengan saya..saya balon jerk asalkan benda tu murah dan boleh pakai banyak kali.

Perlu ke bangga kalau pakai barang berjenama ek..cam imported things? Urm...apa yg best sgt ek..

Pesanan saya : JANGAN MEMBAZIR BOLEH TAKKKKK ! BIASE BIASE JE DAH LAAAA

Ok sori. Gambar takde kena mengena dengan entri.


 

Designed by Alieff Artwork