Pages

Wednesday, July 11, 2012

Birthday Party Irfan Nur Iman : EURO Fever =)

Salammmmm..

Alhamdulillah..kemabali bersemangat untuk update blog secara kaw-kaw punya...huhuhu =) 1 Julai 2012 haritu Along , Kak asha and family ada buat kenduri makan-makan sempena ulang tahun kelahiran Irfan Nur Iman yang ke setahun ~! Hehehe...diorang ni anak beranak lahir bulan julai...hebat tak !

HAPPY BIRTHDAY TO ALL : love you guys

along, 1 julai 
ery, 2 julai
kak asha, 3 julai
ain, 5 julai
ecah, 5 julai
irfan nur iman, 7 julai
lee, 7 julai

So excited kan...akhirnya dah besar anak buah aunty yang sorang ni. (mmg ade sorang ni jerk) hahaha...so memang penuh kasih sayang laaa kat dia seorang kan =P Yeyyyy iman dah besar dan comel sangat muex !!

Tema birthday party Iman haritu tema EURO tu !!!! Maklumlah masa tu EURO belum habis lagi..tengah final hahahaha...Semua yang dijemput hadir masa tu kena ppakai JERSY memasing...tapi saya tak pakai pon.. hahaha takde jersy ahhhh laalaa...(sebenarnye lupe nak pakai, so lari dari tema)

DEMAM BOLA, birthday cake pun bentuk BOLA =) so cuteee ! Nanti kalau saya ada anak saya nak buat Birtday party tema sugar glider boleh tak ? Hehehehe.e.....birthday i nanti nak customize sugar glider cake hahaha !

ok sayang sayang semua...stay cute ya...enjoy gambar gambar nii babai !





















babai...






 

Designed by Alieff Artwork