Pages

Monday, February 27, 2012

Saya Sedih...Seperti Tapak Sulaiman...


Salam,



Boleh tak kalau kita just enjoy the moment ? Boleh tak kalau saya just nak happy happy je ? Boleh tak boleh ke tak...Orang kata...apa yang kita percaya, pasti kita boleh buat...so..biarlah saya percaya yang saya boleh buat perkara ni...

Hati saya sayu sangat...kenangkan orang yang tak cuba fahami saya...tak cuba faham yang saya nak happy macam orang lain...hati saya pasrah sangat...

Hari ini saya rasa saya loser sangat. Saya tak bersikap rasional. Saya kalut. Saya buat semua benda tak betul. Saya tak senyum kat orang ramai. Saya dendam...saya benci dengan semua orang. Kenapa saya macam ni...kalau betul mood saya takde...saya sendiri tak suka layan orang macam tu...

Saya istigfar...saya tak nak disebabkan saya tak happy...orang lain pun turut kena tempiasnya...so saya perlu pretend saya okay...saya perlu pretend yang saya ni sentiasa confident, sentiasa bersedia, sentiasa tersenyum, sentiasa teguh...

Sampai bila ? Kini mula tak suka dengan keadaan diri sendiri...diri sendiri mood rosak...kini nak rosakkan mood orang lain...macam parasit...saya ni macam parasit...saya benci lah saya tak suka lah ! Pergi pergilah..jangan layan saya lagi...biar saya jadi tapak sulaiman...(taktau kenapa nak jadi tapak sulaiman..tp patrick sangat cute tau...)



Hurm...




 

Designed by Alieff Artwork