Saturday, February 04, 2012

Katering, Kanopi & Fotografi Untuk Pelbagai Majlis ! (PALING MURAH & BERPATUTAN)


PERKHIDMATAN KATERING, KANOPI DAN FOTOGRAFI (PKKF) DI SEKITAR LEMBAH KLANG DAN KAWASAN BERHAMPIRANTUAN HAJI ZAKARIA BIN JAAFAR
019-3766261

PENGENALAN
Adakah anda sedang mencari perkhidmatan Katering, Kanofi dan Fotografi untuk majlis perkahwinan anak anda atau majlis pertunangan anak anda atau majlis-majlis lain anda?  Adakah anda ingin mendapatkan perkhidmatan dengan harga yang berpatutan.  Anda ingin mendapatkan perkhidmatan yang sepadan dengan nilai wang anda (Value for money).  Jika anda mempunyai persoalan-persoalan tersebut, anda tidak perlu bimbang,  kerana kami menawarkan perkhidmatan Katering, Kanopi dan Fotografi  dengan harga yang amat berpatutan.

Perkhidmatan Katering, Kanopi dan Fotografi yang sedang anda cari ini adalah entiti penyedia perkhidmatan (Service Provider) yang berwibawa dan berpengalaman  yang menawarkan perkhidmatan katering, kanopi dan fotografi untuk majlis-majlis perkahwinan, majlis pertunangan, sambutan hari lahir, majlis aqeqah, mesyuarat-mesyuarat dan persidangan, majlis-majlis perpisahan, sambutan keraian dan lain-lain di seluruh kawasan Lembah Klang dan di kawasan sekitarnya seperti Seremban, Hulu Selangor, Tanjung Malim, Kuala Selangor, Kuala Langat, Bentong dan lain-lain.  Bayaran perkhidmatan yang dikenakan adalah sangat berpatutan dan anda akan memperolehi nilai untuk wang anda (value for money) bagi setiap sen yang dibelanjakan. Kami telah menjalankan perniagaannya sejak 10 tahun yang lalu dan telah memberikan perkhidmatan kepada lebih 3,000 pelanggan yang terdiri daripada pelanggan-pelanggan korporat dan juga orang persaorangan.  Perkhidmatan kami juga telah dilanggani oleh tokoh-tokoh VIP dan artis-artis tanah air.

PERKHIDMATAN KATERINGPerkhidmatan KLatering kami menyediakan makanan untuk pelbagai majlis beserta dengan pelayan (waiters) dengan harga serendah RM8.90 sahaja bagi setiap tetamu dengan tempahan minimum untuk  1,000 pax.  Dengan hanya RM8.90 bagi setiap pax menu yang ditawarkan adalah seperti  berikut:
1.      Nasi Briyani / Nasi Minyak / Nasi Hujan Panas / Nasi Tomato / Nasi Jagung / Nasi Ayam / Nasi Putih. Tambahan 50 sen jika pelanggan berkehendakkan Nasi Arab;
2.      Daging masak: Rendang / Rendang Tok / Malabari / Kurma Rempah / Gulai Kawah / Masala / Lemak Cil Padi / Daging Masak Salai Negeri Sembilan / Kalia / Briyani dan lain-lain;
3.      Ayam Masak Merah / Ayam Goreng Berempah / Masak Kicap / Malabari / Rendang / Kari /Kurma / Kalia / Briyani dan lain-lain;
4.      Dalca;
5.      Acar Buah-buahan;
6.      Sayur :  Acar Rampai  / Jalatah Mentah / Pajeri Nenas Berempah / Bombay / Kampung dan lain-lain;
7.      Ikan Masin
8.      Ulam dan Sambal Belacan
9.      Papedom;
10. Buah Limau Sunkist;
11. Bubur Kacang / Bubur Pulut Hitam / Bubur Carca Marba; dan
12. Air Sirap / Air Oren
Kami juga boleh menyediakan menu ikan dengan pelbagai masakan seperti Ikan Panggang / Kari /  Lemak Cili Api / Masak Salai Negeri Sembilan / Asam Pedas dan lain-lain.
Menu ini boleh diubah-suai mengikut permintaan bagi menggantikan menu yang disenaraikan itu seperti Gulai Nenas Ikan Masin atau Gulai Nangka Ikan Masin bagi menggantikan pacheri Nenas atau Pacheri Terung mengikut kesesuaian pelanggan.
Selain menyediakan 12 menu untuk 1,000 pax kami juga menyediakan lauk pengantin  secara percuma  untuk 8 orang seperti  berikut:
1.     2 Set Ayam Golek
2.     2 Set Udang Goreng Berlada
3.     2 Set Ikan Bawal/Siakap Sweet Sour
4.     Pelayan
Harga yang ditawarkan ini adalah untuk tempahan di sekitar Lembah Klang sahaja.  Bagaimanapun sekiranya tempahan datang dari luar Lembah Klang, sedikit bayaran tambahan dikenakan yang bertujuan untuk menampung perbelanjaan petrol dan tol sahaja.  Kami juga menerima tempahan untuk majlis kurang daripada 1,000 pax. Jadi anda tidak perlu risau, bertindaklah segera untuk majlis perkahwinan anak anda atau majlis-majlis lain. 

PERKHIDMATAN KANOPIKami juga menyediakan perkhidmatan kanopi dengan beberapa pakej untuk pilihan anda.  Pakej ini adalah sesuai untuk majlis perkahwinan dengan bilangan tetamu serendah 1,000 orang  seperti  berikut:

PAKEJ KANOPI PIRAMID  (RM 1800.00)

Pakej ini termasuk:

- 1 Unit Kanopi Untuk Pengantin

- 4 Unit Kanopi Piramid Untuk Tetamu

- 8 Unit Lampu

- 5 Unit Kipas

- 180 Unit Kerusi Plastik

- 40 Unit Meja Panjang

- 2 Set Meja Buffet beserta skirting

- 1 set meja makan beradab beserta dengan hiasan

-8 kerusi Banquet beserta sarung dan riben

-Backdrop Canvas

- Scallop mengikut tema pilihan anda

 

Sekiranya anda ingin mendapatkan bilangan kanopi yang lebih atau kurang daripada daripada pakej yang kami tawarkan itu, kami juga ada menyediakan kanopi mengikut bilangan yang diperlukan oleh pelanggan kami seperti berikut:

PAKEJ KANOPI PIRAMID – Harga Bagi Satu Set Kanopi RM300.00
Pakej ini termasuk:
- 1 Unit Kanopi Tetamu
- 2 Unit Lampu
- 1 Unit Kipas
-  40 Unit Kerusi
-  4 Unit Meja Bulat Besar
+ Langsir mengikut tema

Kami akan memberi satu set Kanopi Piramid secara percuma kepada anda sekiranya ada menempah untuk sebilan (9) set Kanopi Piramid. Ini bermakna sekiranya anda menempah 10 set Kanopi Piramid, anda hanya perlu membayar sebanyak RM2,700.00 dan bukannya RM3,000.


PAKEJ KANOPI ARABIAN 20' X 20' - Harga Bagi Setiap Set Kanopi RM 400

Pakej ini termasuk:
- 1 Unit Kanopi Tetamu
- 2 Unit Lampu
- 1 Unit Kipas
- 40 Unit Kerusi
- 4 Unit Meja Bulat Besar
- Langsir mengikut tema

Kami akan memberi satu set Kanopi Arabian secara percuma kepada anda sekiranya ada menempah untuk sebilan (9) set Kanopi Arabian. Ini bermakna sekiranya anda menempah 10 set Kanopi Arabian, anda hanya perlu membayar sebanyak RM3600.00 sahaja dan bukannya RM4,000.

PERKHIDMATAN FOTOGRAFI
Kami juga menawarkan perkhidmatan fotografi untuk pelbagai majlis seperti berikut:
1.  Perkhidmatan fotografi majlis-majlis Perkahwinan/Majlis Keramaian;
2.  Perkhidmatan fotografi outdoor – family/couple;
3.  Perkhidmatan fotografi bagi majlis-majlis rasmi
4.  Perkhidmatan fotografi bagi majlis-majlis konvokesyen dan lain-lain


Kami akan menyediakan gambar yang cantik, pakej yang mengandungi pelbagai item
Album yang cantik dan tahan lama serta dengan harga yang menarik.

Untuk membuat tempahan sila pastikan anda mengikut senarai berikut bagi tujuaan proses dari kami serta untuk memudahkan urusniaga:-
a) Nama pengantin lelaki dan perempuan.
b) Majlis liputan yang hendak dirakamkan.
c) Kawasan atau lokasi majlis.
d) Tariklh majlis yang sebenar dan tetap.
e) Lain-lain jika perlu dinyatakan.

Untuk membuat sebarang tempahan, sila hubungi TUAN HAJI ZAKARIA HAJI JAAFAR.  Tempoh sebulan diperlukan bagi memastikan kami dapat memenuhi permintaan anda.  Bayaran pendahuluan sebanyak 60% dikenakan sebelum berlangsungnya acara anda.

019-3766261


 

Designed by Alieff Artwork