Pages

Thursday, January 26, 2012

Kecewa...Tak Dapat Beli Sugar Glider !

Salam...

Saja nak berkongsi rasa di sini...baru baru ni saya ada deal dengan seseorang yang saya nak beli sugar glider dari dia...

Tunggu punya tunggu sampailah hari yang dinanti nantikan...bersemangat saya nak ambil sugar glider tu pada hari tersebut...

Menjelang petang...orang tu SMS saya..."sorry cik neon, officemate saya dah terjual kat kawan dia...tanpa pengetahuan saya"...Gulp. Kecewa hati saya tau...takpelah. Takde rezeki saya kat situ...(dalam hati saya...takpelah saya faham...ada la udang di sebalik batu tu kan...)

Petang tu, saya terus ke Jalan Tar melaburkan duit saya beli kain kain untuk buat barang barang bisnes...begitulaah cerita ku yang kecewa..dan asyik kecewa tak dapat beli sugar glider....

Takpelah....shemie, ninja...nanti kita cari sugar glider lain ye sayang ? Nanti kita buat sugar glider family ... mummy nak kasi cage ni meriah...kita nak sambut raya nanti baru havoc...kan sayang kan ? Muahhx i lap you bebeh.

layan gambar shemie tidor atas lantai =)














 

Designed by Alieff Artwork