Pages

Monday, December 12, 2011

Buah Hati...

Salam,

Saya sayang sangat anak buah saya sorang ni...namanya Irfan Nur Iman...dia ni sangat suka melalak. Tapi kalau nak main, tak puas dan geram nak dengar dia gelak terkekek kekek. Lepas tu dia suka merajuk. Suka marah-marah. Hobi dia sekarang ni suka meniarap...tapi tak lepas mengesot lagi la...Hihihi...yang paling cute tentang dia ni ialah...senyumannya yang comel ! Geram ....

masa pergi PD hartu iman first time dapat mandi swimminf pool sepanjang kelahiran dia kat muka bumi ni. nampak sangat iman suka sangat mandi kat kolam tu...sikit pun tak nangis...mandi sampai ngantuk ngantuk=)

ada iman kesah ke punya ramai orang kebush kebush air sampai kena iman? takd kesah der...iman lagi suka berendam dalam air tu =)

mummy iman yang comel macam iman huhuhu =) iman sekarang dah pandai kenal orang la...dah pandai nak nangis kalau orang lain dukung dia selain dari mak ayah dia...

tapi iman dengan autie steady jer...iman suka main dengan autie kan kan =) mucuk mucuk dia tu...

irfan nur iman =) buah hati ku sayang !
kini dah masuk 6 Bulan =)





Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork